Quantcast

Lietuvos boksininkams teisėjavę arbitrai pašalinti iš Rio

  • Teksto dydis:

Portalas Fightnews.com praneša, kad tapo aiškūs bokso teisėjai, kuriuos Tarptautinė mėgėjų bokso federacija (AIBA) nušalino nuo darbo Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse, rašo portalas delfi.lt.

Tarp nušalintųjų – trys arbitrai, teisėjavę kovoms, kuriose dalyvavo Lietuvos boksininkai Evaldas Petrauskas (svorio kategorija iki 64 kg) ir Eimantas Stanionis (iki 69 kg).

Anot portalo, nuo darbo olimpiadoje nušalinti septyni teisėjai – Mikas Basi (Didžioji Britanija), Kheira Sidi Yakoub (Alžyras), Michaelas Gallagheris (Airija), Mariuszas Gorny (Lenkija), Vladislavas Malyševas (Rusija), Gerardo Poggi (Argentina) ir Rachymžanas Rysbajevas (Kazachstanas).

E. Petrauskas pirmoje kovoje susitiko su indu Manojumi Kumaru. Pergalė 2:1 atiteko Indijos boksininkui. Šiai dvikovai teisėjavo ir M. Gallagheris bei G. Poggi. E. Stanioniui antroje kovoje buvo įskaitytas pralaimėjimas 0:3 prieš uzbeką Šachramą Gijasovą. Šiai kovai teisėjavo ir arbitrė K. S. Yakoub.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Airis malacius -parode pirstu ko verti teisejai. jeigu imanoma tik kreiptis i teisma.

Gintautas

Gintautas portretas
padaryta didelė skriauda mūsų boksui, o ar nebūtų laikas pagalvoti(olimpiados taisyklių lygmeniu), kad laikas keisti nors finalinių kovų apdovanojimų likimą jei yra aiškių sukčiavimo požymių? man atrodo, kad galima būtų nustatyti, kad nors kovų dėl medalių apdovanojimai būtų teikiami tik kitą dieną, o per tą laiką atidžiai išnagrinėta visa kova ir suskaičiuoti tiksliai visi taškai. Juk tai padaryti yra visos galimybės - vaizdo įrašymo techniką galima žiūrėti sulėtinant ir stabdant kiek reikia kartų

p

p portretas
kas iš to . nusikaltimas padarytas , o niekas už tai neatsakys , sportininkų gyvenimas sugadintas . Siūlau sportininkams kreiptis į teismą .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių