Quantcast

Lažybų organizatoriai: lietuviai pranašesni už turkus

Pirmosiose Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynėse lietuviai turėtų nesunkiai įveikti Turkijos ekipą. Bent jau toks įspūdis susidaro iš lažybų koeficientų.

Lietuvos lažybų organizatoriai tiki aiškia mūsiškių pergale. Didžiausios lažybų kontoros statantiems už lietuvių pergalę siūlo 1,35-1,55 koeficientus, t.y. Lietuvos rinktinės pergalės atveju azarto mėgėjai uždirbtų 35-55 proc. pelno. Tuo tarpu už turkus statyti galėtų nebent adrenalino fanatikai. Lietuvos rinktinės priešininkų pergalė jų pastatytus pinigus mažų mažiausiai patrigubintų: už turkų pergalę siūlomi koeficientai svyruoja tarp 2,9 ir 3,25.

Turkų pergale netiki ir užsienio lažybų organizatoriai. Didžiausiose Europos lažybų kontorose už lietuvių pergalę siūlomas maždaug 1,4 koeficientas, o turkų pergalės atveju pinigai būtų dauginami 2,8-3 kartus.

Nepaisant to, kad lietuviai lažybų kontorose yra aiškūs šios dienos mačo favoritai, tai turėtų būti bene įdomiausios šio vakaro rungtynės Europos čempionate. Mat koeficientų praraja tarp Lietuvos ir Turkijos komandų yra pati mažiausia.

Pavyzdžiui, lažybų organizatoriai absoliučiai neabejoja slovėnų pergale prieš britus (jei britai laimėtų, rizikos mėgėjai Lietuvoje galėtų atgauti 5-8,5 karto išaugusią sumą, o užsienyje - net 9 ar 10 kartų didesnius pinigus). Ne ką įdomesnės, anot lažybų specialistų, turėtų būti ir rungtynės tarp Serbijos ir Ispanijos, o tik per vargus į čempionatą prasibrovę prancūzai neturėtų turėti vargo su vokiečiais be Dirko Nowitzkio. Varžybų šeimininkai lenkai turėtų kone neprakaituodami nugalėti bulgarus, o kroatams žadamas lengvas pasivaikščiojimas mače su Izraeliu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių