Quantcast

Kovotojas K. Buslys: mano ir Lietuvos vardas skambės visame pasaulyje

  • Teksto dydis:

Lapkričio 4 d. Kauno sporto halėje vyks mišrių kovos menų „King of the cage“ turnyras, kuriame Lietuvai atstovaus stiprus kovotojas Karolis Buslys. Jis dvikovoje susitiks su amerikiečiu Shadu Smithu.

Pirmajame turnyre, vykusiame šių metų balandžio 8 dieną, Lietuvos sportininkai prieš amerikiečius patyrė pralaimėjimų, todėl šį kartą mūsų kovotojai smarkiai ruošiasi ir meta įššūkį priešininkams, kurių įveikti nepavyko pirmąjį kartą.

Kovotojai narve susikaus jau antrą kartą, pirmojoje kovoje „King of the cage“ turnyre, kovojant su Sh. Smithu, K. Busliui teko patirti pralaimėjimą. Amerikietis apsivijo lietuvio sprandą kojomis ir jį „užsmaugė“. Karolis buvo priverstas pasiduoti antrajame raunde. Šį kartą sportininkas revančinei kovai nusiteikęs ryžtingai ir ruošiasi nenusileisti savo priešininkui.

Ištvermingas kovotojas K. Buslys yra Lietuvos laisvųjų imtynių čempionas, Bushido SWAT turnyrų bei „Saulės mūšio ketvirtuko“ nugalėtojas, MMA Bushido World GP ir „King of cage“ turnyrų dalyvis.

„Tikiuos Sh. Smithui parodyti save kitokį, stipresnį nei buvau per paskutinę mūsų kovą. Įgavau didelės patirties kovodamas Amerikoje. Ir noriu bei siekiu, kad ateityje mano ir Lietuvos vardas skambėtų visame pasaulyje” – sako K. Buslys.

Jo priešininkas S. Smithas – garsus Amerikos MMA kovotojas. Sportininkui teko kovoti „Bellator 92“ turnyre, o iš viso į ringą lipo daugiau nei penkiasdešimt kartų. Aršaus charakterio vyras, jaunystėje ne kartą papuolęs į muštynes gatvėje, buvęs kalėjime, dėl stipraus charakterio ir išugdytų sugebėjimų pateko į „King of the cage“ federaciją ir sėkmingai tęsia savo karjerą joje.

Vyresnis amžiumi ir patirtimi Sh. Smithas yra tikras iššūkis mūsų MMA kovotojui K. Busliui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na ir pagyrūnas....-

Na ir pagyrūnas....- portretas
Gaila tokiu, garsiai rekia-žemai krenta. Taip buna kai proto mažoka, pasipūtimo-daugoka.

haha

haha portretas
rekordas sako savo http://www.sherdog.com/fighter/Karolis-Buslys-146401
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių