Quantcast

Kovą su M. Narausku skandalingasis norvegas pažadėjo baigti nokautu

  • Teksto dydis:

„Visada sakiau ir sakysiu, kad ringe laukiu kuo stipresnių, kuo kietesnių varžovų“, – kalbėdamas apie pasiruošimą „KOK’104 MEGA SERIES IN KAUNAS“ turnyrui pabrėžė kovotojas Mindaugas Narauskas.

Lapkričio 5 dieną „Žalgirio“ arenoje Mindaugas surems pirštines su puikiai kovos menų pasaulyje žinomu Norvegijos kovotoju Tiago Mendes. Karšto portugalų kraujo turintis norvegas savo kovingumu jau spėjo pasižymėti net tik ringe – kovotojas mėgsta skambias frazes ir nebijo garsiai reikšti savo nuomonės apie varžovus.

„Ne kartą mačiau, kuo baigiasi garsūs, prieš kovą išsakyti pareiškimai. Dideli burbulai garsiai ir sprogsta, – šyptelėjo M. Narauskas, sužinojęs apie savo būsimo varžovo pažadą baigti kovą nokautu. – Lai atvažiuoja. Esu nusiteikęs kovoti. Tvirtai ginsiu Lietuvos ir savo mylimo miesto sienas.“

Paklaustas, ar nemanantis, jog pasiryžimas lapkritį susikauti pussunkio svorio kategorijoje – rizikingas žingsnis, KOK pasaulio lengvo svorio čempionas M. Narauskas atsakė, jog taip tikrai nemanantis. Jei nors kiek būtų abejojęs, būtų paprasčiausiai likęs savo svorio kategorijoje.

„Norint augti ir tobulėti būtina išeiti iš savo komforto zonos. Niekada nebūna lengva kovoti su nestandartiniu kovotoju. Svarbiausia visada išlaikyti „šaltą protą“ ir nesistengti visko užbaigti vienu smūgiu“, – komentavo M. Narauskas.

Pats T. Mendes teigė besidžiaugiantis, kad Kauno „Žalgirio“ arenoje teks susikauti su vienu pajėgiausių Lietuvos kovotojų.

„Nemanau, kad turėsiu kokių nors problemų. Tikiu, kad galėsiu lengvai jį nokautuoti. Mindaugas yra patyręs „vilkas“, tačiau su tokiais visada yra paprasčiau. Gerai žinau, ką turėsiu daryti ringe, – pasitikėjimu savimi tryško norvegų kovotojas. – Puikiai pažįstu jo kovos stilių, todėl būsiu paruošęs jam staigmeną. Bus puiki kova, patikėkite.“ Palaikyti norvego šioje kovoje atskrenda didelė jo fanų grupė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių