Quantcast

„Kaunas Hockey“ kovoje prieš vilniečius palaikys mažieji sirgaliai iš Kazlų Rūdos

  • Teksto dydis:

To dar nebuvo – trečiadienio vakarą Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ klubą „Kaunas Hockey“ palaikys ne tik ištikimieji vietiniai gerbėjai,  bet ir specialiai iš Kazlų Rūdos atriedėsiantis autobusas su jaunaisiais sporto entuziastais.

Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynes, kuriose kauniečiai surems lazdas su sostinės „Geležinis Vilkas“, stebėsiančių Kazlų Rūdos pradinės mokyklos moksleivių istorija primena gražią žiemos pasaką.

„Artėjant Kalėdoms sugalvojau, kad vaikai padarytų kokį nors gerą darbą. Mano vyras Vytautas papasakojo apie  komandą „Kaunas Hockey“. Taigi visi klasės vaikai piešė atvirukus, aš juos nunešiau į spaustuvę, kad atspausdintų. Vėliau žmonės pirko atvirukus, kiekvienas aukodami, kiek kas gali – surinktus pinigus norime padovanoti klubui“, – susisiekusi su kauniečiais papasakojo mokytoja iš Kazlų Rūdos Regina Vyšniauskienė. Ji pridėjo net nespėjusi visų savo auklėtinių sukurtų atvirukų nufotografuoti – vietos gyventojai vaikų akciją palaikė labai noriai.

Išgirdus šią istoriją „Kaunas Hockey“ komanda vienbalsiai nutarė, kad jaunieji jų rėmėjai privalo gyvai pamatyti ledo ritulio rungtynes. Taigi į Kauną vasario 12-ąją atvyks visa klasė – 18 vaikų ir jų auklėtoja. Mažuosius lydės ir jų tėveliai.

„Neneigsiu, toks netikėtas laiškas ir žinia tikrai sujaudino – tikiuosi, pozityvios emocijos trečiadienį ledo Kaune neištirpdys“, – juokėsi klubo „Kaunas Hockey“ klubo vadovas Petras Nausėda.

Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynės Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ trečiadienį, vasario 12  d., prasidės 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių