Quantcast

Kartingo akademijos auklėtiniai vis arčiau prizinių vietų

  • Teksto dydis:

Lietuvos kartingo akademijos auklėtiniai vis dažniau kovoja dėl aukštų pozicijų šalies kartingo čempionate. Kol kas iš visų lenktynių paslapčių besimokančių studentų Lietuvos čempionate dalyvauja keturi sportininkai.

"Micro" klasėje geriausiai iš akademijoje studijuojančių kol kas sekasi Oskarui Grigoniui - jis čempionate užima penktą vietą. Tačiau iš penkių vykusių etapų Oskaras net tris kartus lipo ant podiumo, o priešpaskutinio etapo finale užėmė puikią antrą vietą. Tad su kiekvienomis lenktynėmis šis jaunas sportininkas rodo vis geresnius rezultatus.

Tiesa, ir jo priešininkai ne iš kelmo spirti. Lietuvos kartingo čempionate "Micro" klasėje šiais metais užtikrintai pirmauja Matas Sidekerskis, kuris pernai baigė akademiją.

"Mes labai džiaugiamės tuo, kad buvę ir esami Lietuvos Kartingo akademijos studentai tampa pačiais greičiausiais lenktynininkais savo šalyje. Šis faktas rodo, kad LASF ir FIA bendras projektas vykdomas ne veltui ir jis tikrai duoda didelę naudą vaikams. Kai kurie pirmosios Lietuvos Kartingo akademijos studentai, baigę ją prieš trejus metus, dabar sėkmingai lenktyniauja užsienio trasose," - sako šio projekto iniciatorius, LASF viceprezidentas Darius Jonušis.

Šiais metais Kartingo akademija didelį dėmesį skiria ne tik lenktynėms, bet ir bendram eismo saugumo suvokimui - vaikai mokomi saugaus elgesio ne tik lenktynėse, tačiau ir kasdieniame gyvenime - gatvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių