Quantcast

Įvarčiais varžovus aplieję „Kaunas City“ ledo ritulininkai iškovojo įspūdingą pergalę

  • Teksto dydis:

TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate trečiadienį įvyko dviejų turnyro lentelės kaimynų dvikova.

Kauno ledo arenoje savo jėgas pirmą kartą sezone tarpusavio rungtynėse patikrino „Kaunas City“ ir „HC Klaipėda“ komandos. Įspūdingai rungtynes pradėję ir vos per pusę kėlinio penkių įvarčių pranašumą susikūrę kauniečiai varžovams nepaliko jokių vilčių ir šventė pergalę 13:3.

Šiose rungtynėse užfiksuota aibė TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionato sezono rekordų: „Kaunas City“ pelnė daugiausiai įvarčių, užfiksavo didžiausią pergalę, o 16 įvarčių yra ir apskritai daugiausiai tikslių atakų per vienerias rungtynes.

„Kaunas City“ gretose šiame susitikime smaginosi legionieriai: Kirylas Danilenka, Vladislavas Šiškovas ir Romanas Rešetnikovas pelnė po du įvarčius, o pastarieji du pridėjo ir po tris rezultatyvius perdavimus. Po sykį pasižymėjo Glebas Smolinas, Remigijus Guoga, Alexas Cyrenne, Artiomas Starovoitovas, Ylia Malaškevičius, Damiras Šafeevas ir Pavelas Pravilo.

„HC Klaipėdos“ neišgelbėjo ir du Sergejaus Smurovo tikslūs metimai bei kartą varžovų vartininką įveikęs Timuras Muginovas.

Daugiau čempionato rungtynių šią savaitę Lietuvoje neišvysime, bet savaitgalį Latvijoje bus surengtos Baltijos lygos finalinio ketverto kovos. TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynėmis žiūrovai vėl galės mėgautis po savaitės, kai kitą ketvirtadienį, taip pat Kaune, susigrums dvi lygos lyderės „Kaunas City“ ir „7bet-Hockey Punks“ komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių