Quantcast

Ištraukti rankinio taurės finalo ketverto turnyro burtai

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Garliavoje buvo ištraukti 2021 metų Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės finalo ketverto burtai.

Burtai lėmė, kad moterų pusfinaliuose susitiks Šiaulių „SC Dubysa“-ŠSG su Kauno „ACME-Žalgiriu“, o Kauno raj. „Cascada-HC Garliava SM“ susigrums su Vilniaus „Eglės“ merginomis.

Įdomu tai, kad praėjusiais metais Garliavos ir Vilniaus rankininkės tarpusavyje žaidė taurės finale ir tuomet pergalę šventė Kauno rajono merginos.

Pirmajame vyrų pusfinalyje išvysime HC „Vilniaus“ ir Kauno „Granito-Kario“ komandų kovą. Tai jau ne pirmas kartas, kai šios dvi komandos susiduria pusfinalio etape. 2017 metais tarpusavio kovą Garliavoje laimėjo vilniečiai, o 2019 pergalę jau šventė Kauno klubas.

Antrajame pusfinalyje savo varžovų laukia titulą ginantys Vilniaus VHC „Šviesos“ rankininkai. Jie susitiks su Klaipėdos „Dragūno“ ir Alytaus „Varsos-Stronglaso“ poros nugalėtoju. Šios komandos savo ketvirtfinalio rungtynes sužais ateinantį savaitgalį.

LRF taurės finalo ketverto varžybos vasario 5–7 dienomis vyks Garliavoje. Nors žiūrovai į susitikimus įleidžiami nebus, tiek visos pusfinalio, tiek finalo kovos bus transliuojamos tiesiogiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių