Quantcast

Įspūdinga: Lietuvos tinklininkai laimėjo antrąjį „Pro Beach Tour“ turnyrą iš eilės

  • Teksto dydis:

Trys savaitgaliai – trys triumfai iš eilės. Tokią įspūdingą atkarpą užfiksavo Lietuvos paplūdimio tinklininkai Audrius Knašas ir Patrikas Stankevičius. Sekmadienį lietuviai triumfavo „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre Vengrijoje.

Prieš dvi savaites P.Stankevičius ir A.Knašas nugalėjo analogiškame turnyre Lenkijoje, o prieš savaitę jie iškovojo aukso medalius TOP SPORT Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionate.

Turnyro Vengrijoje pusfinalyje lietuviai po ypač dramatiško pirmo seto 2-0 (27:25, 21:14) palaužė lenkus Piotrą Janiaką ir Jedrzejų Brozyniaką.

Finale laukė akistata su Ukrainos pora – Denysu Denysenko ir Vladyslavu Jemeljančiuku. Puikų žaidimą pademonstravę Lietuvos paplūdimio tinklininkai nepaliko ukrainiečiams didesnių vilčių – iškovota pergalė 2-0 (21:16, 21:15).

 

 

Už pergalę turnyre lietuviams atiteko po 200 pasaulio reitingo taškų.

Kaip jau skelbėme, penktąją vietą moterų turnyre pasidalino Ieva Dumbauskaitė ir Gerda Grudzinskaitė bei Irina Zobnina ir Danielė Kvedaraitė. Joms atiteko po 120 pasaulio reitingo taškų.

Bendrą turnyro Vengrijoje prizų fondą sudaro 10 tūkst. eurų.

I.Dumbauskaitė ir G.Grudzinskaitė kartu su Monika Paulikiene ir Erika Kliokmanaite jau antradienį Miunchene (Vokietija) pradės kovą Europos čempionate.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių