Quantcast

Irkluotojams įteiktas „LTeam“ autobusiukas

  • Teksto dydis:

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) tęsia projektą, kuriuo sporto šakų federacijos aprūpinamos specialiuoju transportu.

Liepos 13 d. LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė naujo „LTeam“ autobuso raktus įteikė Lietuvos irklavimo federacijos generalinei sekretorei Ingai Daukantienei.

„Kai kurioms sporto šakoms kokybiškas ir saugus krovininis transportas yra būtinas jų sėkmingai veiklai. Džiaugiamės turėdami galimybę joms padėti. Lietuvos irkluotojai, pastaraisiais metais demonstruojantys įspūdingus pasiekimus ir deramai reprezentuojantis mūsų šalį, tikrai nusipelno kokybiškų pasirengimo sąlygų ir priemonių“, - kalbėjo LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė.

Nauju „LTeam“ autobusu į treniruočių stovyklas ir varžybas keliaus irkluotojai bei bus vežamos jų valtys. Inga Daukantienė, Lietuvos irklavimo federacijos generalinė sekretorė, džiaugėsi naujos transporto priemonės funkcionalumu:

„Esame dėkingi olimpiniam komitetui už šią iniciatyvą – sparčiai besiplečiant mūsų federacijai, augant varžybose dalyvaujančių sportininkų skaičiui, mūsų turimas vienas pagyvenęs autobusas nebetenkino mūsų poreikių. Štai visai neseniai, vykstant į Pasaulio taurės varžybas Liucernoje, sugedusi mašina pridarė daug rūpesčių ir nuostolių. Laimei, valtys nenukentėjo ir pavyko atvykti į varžybas laiku. Bet toks stresas yra visai nereikalingas prieš svarbius startus. Svarbiausia, kad nauja transporto priemonė yra kokybiška, saugi ir tinkamai reprezentuojanti mūsų šalį“.

Šiais metais vienas „LTeam“ autobusas jau perduotas Lietuvos buriuotojų sąjungai, juo naudojasi pirmasis į olimpines žaidynes patekęs Lietuvos burlentininkas Juozas Bernotas, o dar vienas liepos 18 dieną bus įteiktas Lietuvos dviračių sporto federacijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių