Quantcast

H. Vikšraičio laukia rimtas iššūkis

  • Teksto dydis:

Šių metų gruodžio 22 dieną „Žalgirio“ arenoje, šventiniame „KOK DYNAMITE“ turnyre Henriko Vikšraičio laukia ypač rimtas išbandymas. Vakaro metu jis susidurs su nokautais jau spėjusiu įbauginti visą Europą ukrainiečiu Volodymyru Gynzhu. Nenugalimąjį KOK kovotoją šį kartą nuo nugalėtojų pjedestalo bandys nustumti tikras nokautų meistras, atstovaujantis vienam garsiausių Lenkijos kovos menu klubų „Garuda Gym“. Ukrainiečio kovų sąrašas KOK turnyruose daugiau nei įspūdingas – 8 kovos, 6 iš jų laimėtos nokautais.

Paklaustas, kaip ketina įveikti į sunkesnę svorio kategoriją perėjusį ir įspūdingą kovų patirtį turintį lietuvį, V. Gynzhu nedaugžodžiavo: „Vikšraitį įveiksiu kaip ir visus prieš tai – kumščiais!“

Belieka laukti kaip ir ar iš viso sureaguos H. Vikšraitis į savimi pasitikinčio priešininko žodžius. Tačiau faktas vienas, tai bus tikras šios svorio kategorijos titanų susidūrimas, kokio bušido sirgaliai laukė visus metus.

„KOK DYNAMITE“ turnyro metu bušido sirgaliai galės ne tik pasidžiaugti įspūdingiausiomis stipriausių KOK kovotojų kovomis, pasigėrėti nuostabiausiomis „Bushido Angels“ merginomis bei vakaro šou programa. Be viso to, pirmoje vakaro dalyje bus galimybė gyvai stebėti televizinio projekto „Bokso akademija“ finalininkų kovas KOK ringe bei tapti televizijos projekto šou dalyviais. Švęskime artėjančias šventes kartu! Daugiau informacijos apie artėjantį turnyrą www.bushido.lt ir www.kokfights.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių