Quantcast

Gera pradžia – pusė darbo: „Hungarian Baja“ lyderiauja B. Vanago ir K. Sikko ekipažas

  • Teksto dydis:

„Toyota Gazoo Racing Baltics“ ekipažas sėkmingai debiutavo Europos bajų taurės etape „Hungarian Baja“. Po trijų greičio ruožų Benedikto Vanago ir Kuldaro Sikko ekipažas užima pirmąją vietą.

Net 5 minutėmis nuo lyderių atsilieka „Mini“ ekipažai – portugalo Joao Ferreiros ir lenko Michalo Maluszynski, kurie atitinkamai rikiuojasi antroje ir trečioje pozicijose.

„Po šeštadienio greičio ruožų išliekame lyderiais. Šiuo metu nuo antrosios vietos skiria 5 minučių atotrūkis, o tai jau geras lyderystės laikas. Rytoj mūsų lauks kiek daugiau nei 130 km greičio ruožas – važiuosime du kartus po 66 km. Džiaugiamės, kad automobilis veikia be priekaištų. Žinoma, Kuldaras gerai kontroliuoja situaciją bei turime puikias susidirbimo lenktynes drauge“, – po antrosios „Hungarian Baja“ lenktynių dienos kalbėjo komandos pilotas.

Tandemas lyderių poziciją iškovojo jau kvalifikaciniame greičio ruože. Pagal ralio taisykles sportininkai po jo turėjo teisę pasirinkti, iš kurios pozicijos startuos šeštadienį – pagrindinėje „Hungarian Baja“ lenktynių dienoje. B. Vanago ir K. Sikko ekipažas pasirinko startuoti iš pirmosios vietos ir neprašovė – antrąjį greičio ruožą taip pat įveikė pirmieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių