Quantcast

E. Petrauskas kovą sugrįš į profesionalų ringą

  • Teksto dydis:

Vienas geriausių šalies boksininkų Evaldas Petrauskas sugrįžta į didįjį ringą. Londono olimpinių žaidynių prizininkas antrą kartą į profesionalų ringą turėjo lipti lapkričio mėnesį, bet tuomet boksininką sustabdė patirta trauma.

Tuomet E. Petrauskas visiems kovos menų gerbėjams pažadėjo į ringą žengti kovo 16 dieną.

E. Petrauskas tęsės savo pažadą ir nudžiugins savo gerbėjus pasirodymu ringe.

Agresyviomis kovomis pasižymintis boksininkas mėgėjų bokso ringe turėjo virš 200 kovų, o pirmoje savo profesionalioje kovoje, vykusioje Kaune, jis sutriuškino varžovą iš Ukrainos.

E. Petrausko sugrįžimas į ringą įvyks kovo 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje traptautinio turnyro „KOK Worlds series 2019 in Vilnius“ metu.

Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis džiaugėsi, kad kovos menų gerbėjai turės progą vėl pamatyti E. Petrauską ringe.

„Be abejonės E. Petrauskas yra vienas ryškiausių šalies boksininkų, – sakė D. Simanaitis. – Džiaugiamės sportininko atsakingu požiūriu į sportą ir tikime, kad būsima kova papuoš KOK turnyrą. Pagaliau ir vilniečiai galės E. Petrauską pamatyti profesionaliame ringe. Už bendradarbiavimą dėkojame Lietuvos bokso federacijai ir Lietuvos profesionalaus bokso federacijai“.

Apie E. Petrauską būsimą varžovą bus skelbiama netrukus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KPBF Prezidentas

KPBF Prezidentas portretas
Kauno profesionalaus bokso federacija sveikina visus KOK turnyro dalyvius bei busima Tokyo 2020 olimpijados prizininka E. Petrauska bei siulo visiems boksininkams surengti mitinga prie savivaldybes mero duru Kaune

:;(

:;( portretas
Kastruot tokius isgamas o ne i ringa leisti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių