Quantcast

Dramatiškame Lietuvos tinklinio čempionato mūšyje – „Sūduvos“ pergalė

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų tinklinio čempionate įvyko dramatiškos rungtynės tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Kauno „Rio-Starto“ ekipų. Marijampolėje vykusi drama baigėsi šeimininkų pergale 3-2 (25:20, 14:25, 26:24, 18:25, 15:12).

Nugalėtojams 21 tašką pelnė Linas Petravičius, po 12 – Jonas Rakickas ir Girvydas Rimeika, 11 – Armandas Bielskus. Kauno klube net 29 taškus surinko Aurimas Mazūras, po 15 – Valdas Listanskis ir Algirdas Naučius, 13 – Remigijus Vitkus.

„Rungtynės buvo varginančios ir negražios, nes abi komandos labai daug klydo tiek padavime, tiek priėmime. Kas geriau paduodavo, tas ir laimėdavo setus. Penktajame sete apsigynėme keletą kartų, neklydome paduodami ir tai leido laimėti rungtynes“, – pasakojo „Sūduvos“ lyderis Linas Petravičius.

Pirmojo rato rungtynėse Kaune pergalę 3-1 šventė „Rio-Startas“. „Sūduva“ (6 tšk.) turnyro lentelėje užima antrąją vietą, o „Rio-Startas“ (5 tšk.) smuktelėjo į trečiąją.

Kitose rungtynėse čempionato lyderis Klaipėdos „Amber-Arlangos“ (11 tšk.) klubas išvykoje 3-0 (33:31, 25:22, 25:13) nugalėjo Šiaulių „Elgos-Master Idea-SC Dubysos“ (2 tšk.) ekipą.

Nors klaipėdiečiai buvo laikomi aiškiais šių rungtynių favoritais, kovingieji šiauliečiai privertė svečius kaip reikiant paprakaituoti. Tik po dramatiškai pralaimėtų pirmų dviejų setų šeimininkai palūžo ir paskutiniame sete leido dominuoti klaipėdiečiams.

Paskutinės antrojo rato rungtynės bus žaidžiamos kitą savaitgalį. „Sūduva“ šeštadienį namuose žais su „Elga-Master Idea-SC Dubysa“, o sekmadienį svečiuose – su „Amber-Arlanga“. „Rio-Startas“ šeštadienį savo aikštėje susitiks su „Amber-Arlanga“, o sekmadienį išvykoje žais su Šiaulių klubu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...,gerai,kad paRASETE...,

...,gerai,kad paRASETE..., portretas
labai IDOMU ZINOTI...,o dabar tik krepsinis,krepsinis,KREPSINIS lyg KITU SPORTO SAKU neBUTU... TASKAS
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių