Quantcast

„Dragūnas“ įveikė Utenos komandą 23 įvarčių skirtumu

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Lietuvos rankinio lygos rungtynėse Klaipėdoje „Dragūnas“ išvykoje net 23 įvarčių skirtumu nukovė Utenos rankinio komandą. Klaipėdiečiai tiesiog siautė HC „Utenos“ aikštelėje ir vilčių varžovams nepaliko – rungtynės baigėsi rezultatu 42:19 (20:12).

Klaipėdos ekipa naudojosi varžovų silpnosiomis vietomis ir atakavo juos greitais metimais. Šįkart rungtynėse buvo mažai pozicinio žaidimo.

Komandos treneris Artūras Juškėnas kėlė auklėtiniams uždavinį neleisti varžovams įmesti daugiau nei 18 įvarčių. Pasak dragūniečio Gintaro Cibulskio, tikslas buvo arti.

„Šiandien vyrai buvo labai motyvuoti, susikaupę ir tą susikaupimą išlaikė visų rungtynių metu. Buvo matyti, kad jie nori pasiekti užsibrėžtą rezultatą. Padarėme labai mažai klaidų, nors jų vis dėlto buvo. Tačiau buvo gera gynyba, apsigynę rengėme greitas atakas. Manau, šios rungtynės mums buvo labai gera treniruotė“, – komentavo G.Cibulskis.

Kitą šeštadienį, spalio 13 d., „Dragūnas“ namų aikštelėje, Taikos pr. 61A, žais rungtynes su Šiaulių „SM Dubysa“. Rungtynių pradžia – 14 val.

Statistika

„Dragūnas“: Karolis Bliuvas – 8 įvarčiai (2 iš 7 m), Laurynas Simonavičius ir Arvydas Bučius – po 7, Gabrielius Virbauskas – 6, Alain Romeo Eyebe II – 4, Lukas Juškėnas ir Modestas Vaitekūnas – po 3, Lukas Simėnas ir Mykolas Lapiniauskas – po 2.

„Utena“: Rokas Palskys – 7 įvarčiai (1 iš 7 m), Eimantas Sinkevičius – 5, Justinas Nikitinas ir Marius Deveikis – po 2, Martynas Paukštė, Andrius Katinas ir Ernestas Nikitinas – po 1.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių