Quantcast

„Dragūnas“ iškovojo trečiąją pergalę

Trečiąją pergalę iš eilės “Vivus.lt Rankinio lygos” čempionate iškovojo penkiskart Lietuvos čempionai Klaipėdos “Dragūno” rankininkai. Šįkart klaipėdiečiai išvykos rungtynėse rezultatu 33:24 (20:10) palaužė kol kas dar pergalės skonio nepajutusius Šiaulių “SM Dubysos-Gubernijos” atstovus.

Šiauliečiai rimčiau priešinosi tik iki pirmojo kėlinio vidurio, vėliau klaipėdiečiai varžovus pribloškė greitomis atakomis ir pirmasis kėlinys baigėsi 10 įvarčių klaipėdiečių persvara – 20:10.

Klaipėdiečių persvara antrajame kėlinyje buvo išaugusi ir iki 13 įvarčių – 26:13, tada “Dragūno” komandos treneris Artūras Juškėnas į aikštę išleido jaunus žaidėjus ir skirtumas šiek tiek aptirpo.

“Dragūną” į pergalę vedė Mindaugas Dumčius, įmetęs 8 įvarčius (2 iš 7 m), Karolis stropus pasižymėjo 6 kartus (3 iš 7 m), Lukas Jurys – 4, Mindaugas Meškauskas ir Jonas Truchanovičius – po 3 įv.

Šiaulių gretose nesulaikomas buvo Gabrielius Virbauskas, įmetęs 10 įvarčių (4 iš 7 m), Mindaugas Nakvosas pridėjo 6 įvarčius (1 iš 7 m), Egidijus Dambrauskas ir Arminas Milaknis – po 2 įv.

Jonas Truchanovičius (“Dragūno” komandos žaidėjas): “Rungtynes vertinu teigiamai, nes iškovojome pergalę. Pirmojo kėlinio viduryje atsibudome, atitrūkome dviženkle persvara ir jau antrąjį kėlinį galėjo ramiai parungtyniauti mūsų jaunimas.”

Arūnas Urbonas (Šiaulių komandos treneris): “Žaidėjai stengėsi iš visų jėgų. Lyg ir geriau ginamės, tačiau mus varžovai šįkart pranoko greitomis atakomis. Prieš greitas atakas neradome priešnuodžių, čempionai atitrūko ir buvo sunku kažką pakeisti. Visgi, džiaugiuosi savo komandos kovingumu.”



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių