Quantcast

Iš Danijos J.Truchanovičiaus „Montpellier“ parsiveža vieno įvarčio deficitą

  • Teksto dydis:

EHF Europos lygos antrąjį kvalifikacijos etapą nesėkme pradėjo Jono Truchanovičiaus Monpeljė „Montpellier“ klubas, kuris išvykoje 30:31 (11:14) nusileido Skjerno „Handbold“ ekipai.

Susitikimą kur kas geriau pradėjo šeimininkai, kurie įpusėjus pirmajam kėliniui buvo priekyje – 10:5. Danų klubo persvara buvo šoktelėjusi ir iki 6 (12:6), tačiau prancūzai iki kėlinio pabaigos priartėjo – 11:14.

Antroje susitikimo pusėje „Montpellier“ startavo galingai ir laimėję atkarpą 4:0 pirmą kartą susitikime išsiveržė į priekį – 15:14. Vis dėlto už šios sėkmingos atkarpos užsikabinti nepavyko ir įpusėjus kėliniui Skjerno rankininkai vėl solidžiai buvo priekyje – 21:17.

Likus žaisti 7 minutes danų klubas vis dar turėjo 3 įvarčių pranašumą (27:24), tačiau tuomet Monpeljė rankininkai vėl sugebėjo priartėti maksimaliai – 29:30. Per paskutinę susitikimo minutę komandos apsikeitė sėkmingomis atakomis ir „Handbold“ šventė minimalią pergalę – 31:30.

Šiame kvalifikacijos etape komandos tarpusavyje žaidžia dvejas rungtynes ir tuomet skaičiuojamas bendras jų rezultatas. Tai reiškia, kad lygiai už savaitės jau Prancūzijoje vyksiančiose rungtynėse „Montpellier“ turės panaikinti vieno įvarčio deficitą.

Įveikus šį kvalifikacijos etapą, J.Truchanovičiaus ir jo klubo jau lauktų grupių varžybos, kur 24 komandos bus suskirstytos į 4 grupes po 6 ekipas.

„Montpellier“ savo pasirodymą pirmenybėse pradeda būtent nuo antrojo atrankos etapo, o Skjerno klubas pirmajame etape 27:26 ir 26:25 palaužė Malmės HK komandą.

J.Truchanovičius šiame mače vyriausiojo komandos trenerio Patrice’o Canayero buvo daugiau naudojamas gynyboje, tad į varžovų vartus atakavo tik kartą ir to metimo realizuoti jam nepavyko. Lietuvis kartą buvo šalinamas iš aikštės 2 minutėms.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė 6 įvarčius surinkęs Jesperas Konradssonas, po 5 pridėjo Eindas Tangenas ir Jonas Tidemandas, 4 – Johanas Stenbackenas.

Prancūzų klubui 6 įvarčius pelnė Melvynas Richardsonas, po 4 surinko Alexis Hernandezas, Diego Simonet ir Valentinas Porte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių