Quantcast

Boksininkas E. Petrauskas žiūrovams tikisi padovanoti gražią kovą

  • Teksto dydis:

Profesionalų bokso ringe bandantis įsitvirtinti Evaldas Petrauskas jau pradėjo pasirengimą kovai, kuri vyks lapkričio 16 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

„Kovoti savo žiūrovų akivaizdoje yra didelis džiaugsmas, – sako E. Petrauskas. – Čia negali sukovoti blogai, čia turi pasirodyti visu gražumu. Aš stengsiuosi tai padaryti – parodyti gražią kovą, kuri nepaliks nė vieno abejingo žiūrovo“.

Sulaukęs pasiūlymo tapti jubiliejinio „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ turnyro dalimi boksininkas prisipažino neabejojęs nė sekundės.

Londono olimpinėse žaidynėse bronzos medalį iškovojęs boksininkas jau dukart savo gerbėjams padovanojo įspūdingas kovas – pirmojoje jis nokautavo ukrainietį Denysą Kaušaną, antroje krito gruzinas Kacha Avetisiani.

Spalio 12 dieną lietuvis Anglijoje įveikė Johnsoną Tellezą iš Nikaragvos.

„Tiesą pasakius, esu pasirengęs kovoti su bet kuo, tačiau labiausiai dabar norėčiau ringe susitikti su Dustinu Ammannu iš Vokietijos, – prisipažino E. Petrauskas. – Su juo turėjome kautis prieš metus, bet kova neįvyko. Manau, dabar būtų pats geriausias laikas mums viską išsiaiškinti“.

Daugiau informacijos ieškokite www.bushido.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių