Quantcast

Baltijos vyrų regbio stipriausiųjų ketvertuke – trys Lietuvos komandos

  • Teksto dydis:

Baltijos vyrų regbio "Top" lygos varžybų dalyviai baigė varžybas grupėse. Keturios stipriausios komandos, tarp jų – trys Lietuvos, toliau tęs kovą dėl medalių.

Favoritai parodė jėgą

A grupėje čempionės titulą ginanti "Baltrex-Šiaulių" ekipa net 81:10 nugalėjo "Šiaulių" regbininkus.

Favoritai visus savo varžovus šioje grupėje triuškino vidutiniu 68 taškų skirtumu.

"Baltrex-Šiauliai" surinko 15 taškų, latvių "Livonia" – 8, Vilniaus "Geležinis vilkas" – 5, "Šiauliai" – 1.

"Kelia nerimą tai, kad savo grupėje nesulaukėme didesnio pasipriešinimo, negalėjome geriau susižaisti. Prieš būsimą pusfinalio mačą irgi norėjome susikauti su pajėgesniais varžovais", – sakė lyderių treneris Žygimantas Radžius.

Pusfinalyje "Baltrex-Šiauliai" rungtyniaus su principiniais konkurentais – savo miesto "Vairo-Jupojos" regbininkais.

"Ąžuolas" – pirmas

"Vairo-Jupojos" ekipa B grupėje 11:18 pralaimėjo praeito sezono vicečempionui Kauno "Ąžuolui" ir užleido jam pirmą vietą.

"Top" lygos pusfinalių varžybos prasidės rugsėjo 11-ąją, o čempionai paaiškės spalio 2-ąją.

"Ąžuolas" gerai sukomplektuotas, savo sudėtyje turi ir buvusių "Vairo" klubo auklėtinių, kurie taip pat prisidėjo prie Kauno komandos pergalės", – pripažino šiauliečių treneris Gediminas Marcišauskas.

Kauniečiai sukaupė 14 taškų, šiauliečiai – 10, Rygos "Miesnieki" – 4, Vilniaus regbio akademija (VRA) – 1.

Pusfinalyje "Ąžuolo" laukia mačas su "Livonia" regbininkais, kuriems bilietą į atkrintamąsias varžybas užtikrino pergalė 16:11 prieš "Geležinį vilką".

Prognozių nepaisys

"Nenoriu girdėti, kad mes – jau viena koja finale. Laukia dvejos pusfinalio rungtynės, joms reikia gerai pasiruošti", – teigė "Ąžuolą" treniruojantis Linas Naujalis.

"Kauno ekipa – viena "Top" lygos favorčių, tačiau manau, kad ji mums netgi palankesnė nei "Vairas-Jupoja", nes "Ąžuolas" mėgsta žaisti tokiu pat stiliumi, kaip ir mes. Bandysime paneigti mums nepalankias išankstines prognozes", – kietą kovą žadėjo "Livonia" vadovaujantis Lietuvos regbio septynetų rinktinės treneris Tomas Zibolis.

Pusfinalių etapas prasidės rugsėjo 11-ąją, o "Top" lygos čempionai paaiškės spalio 2-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sigis

Sigis portretas
Nuo kada "Vairo" komandos žaidėjai žaidžia Ąžuole,šiaip tai Vairo komandoje iš visos Lietuvos žaidžia pastoviai po keletą...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių