Quantcast

Ar po sėkmingo pasirodymo pasaulio plaukimo čempionate R. Meilutytė ruošis olimpinėms žaidynėms?

  • Teksto dydis:

Prie Lietuvos delegacijos oro uoste prisijungė ir Rūta Meilutytė, kuri po penkerių metų pertraukos vyksta į pasaulio plaukimo čempionatą, pranešama LNK reportaže.

„Daugiau laiko užtrunka atsistatyti. Jaučiasi, kad nebe jaunystė, nebe jėgų žydėjimas, kaip būnant penkiolikos“, – kalbėjo plaukikė R. Meilutytė.

Vos prieš pusmetį į plaukimo varžybas po kelerių metų pertraukos sugrįžusi Londono olimpinių žaidynių aukso laimėtoja dabar tikisi gerai pasirodyti Vengrijoje vyksiančiame pasaulio plaukimo čempionate.

„Noriu pavaryti visur, kur plauksiu, geriausiai, kaip galiu. Šį kartą man ne tiek svarbu, kokią vietą užimsiu“, – tęsė R. Meilutytė.

Pasak Rūtos, būtent po Budapešto paaiškės, ką karjeroje ji darys toliau. Neatmeta, kad po sėkmingo pasirodymo ją vėl bus galima išvysti ir olimpinėse žaidynėse.

„Dabar esu čia, tai darau ir man patinka. Sunku pasakyti, kaip bus toliau“, – teigė R. Meilutytė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Plaukikė pastaruoju metu demonstravo puikią formą. Švedijoje vykusiose tarptautinėse varžybose ji 50 ir 100 metrų plaukimo krūtine rungtyse iškovojo du sidabro medalius.

„Vis dar esu stebėjimo laikotarpyje. Smagu, malonu plaukti, todėl ir plaukiu“, – kalbėjo mergina.

R. Meilutytė kartu su Danu Rapšiu – pagrindiniai rinktinės nariai, kurie gali pakovoti dėl aukščiausių vietų. Tiesa, D. Rapšys čempionate tikisi labiau pasitikrinti galimybes.

„Labai keistas čempionatas, kadangi jo net neturėjo būti. Važiuojam pabandyti pasimėgauti ir pasižiūrėti, ką turime paruošę“, – kalbėjo D. Rapšys.

Anot plaukiko, pastaruoju metu atsirado daug jaunų konkurentų, kurie demonstruoja įspūdingus greičius.

„Pasižiūrėjus, kaip visi plaukia paskutinius pusantrų metų. Tiek atsirado jaunimo su kosminiais laikais. Niekada taip nėra buvę“, – tęsė D. Rapšys.

Konkurencinę kovą R. Meilutytei sudarys ir tautietė Kotryna Teterevkova.

„Abiems linkiu būti geriausioje formoje ir pasirodyti geriausiai“, – kalbėjo K. Teterevkova.

Pasaulio plaukimo čempionatas Vengrijos sostinėje prasideda birželio 18 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilė

Vilė portretas
Kas jums visiems,gal drigniųapsivalgėt,kad nesugebat pasidžiaugti, Ar iš pavydo plyštat???

Darka

Darka portretas
Jau be dopingo bando plaukti?

va

va portretas
Šaunuolė Rūta.Jei Teterevkovą ,kuri jaunesnė 5 metais ,gali perspjaut, reiškia ji yra rinktinės lyderė.O komentatoriai -pijokiai ir idiotai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių