Quantcast

„Airwell Energijai“ dar kartą teko pripažinti OHL lyderių pranašumą

  • Teksto dydis:

Optibet ledo ritulio lygoje nutrūko Elektrėnų „Airwell Energijos“ pergalių serija.

 


 

 

Trečiadienio vakarą Elektrėnų ledo rūmuose įvyko ar vienerios Optibet ledo ritulio lygos rungtynės. Namuose žaidusiai „Airwell Energijos“ komandai nepavyko pratęsti savo pergalių serijos 1:8 nusileidžiant OHL lyderiams „MOGO/LSPA“ ledo ritulininkams.

Rungtynių pradžioje dažnai nuobaudas gavusi „Airwell Energija“ du kartus neutralizavo šias situacijas, bet galiausiai trečiuoju bandymu „MOGO“ į priekį išvedė Dario Mackevicas (09:28, rez. perd. Renaras Kamergrauzis).

Antrojo kėlinio pradžioje svečių persvarą padvigubino Reinis Martinšas Lejniekas (23:04, rez. perd. Elviss Želubovskis, Aleksandras Biškinas), bet netrukus tiksliai į vartus atakavo ir „Airwell Energijos“ puolėjas Donatas Kumeliauskas (24:19).

Per likusį rungtynių laiką šeimininkams daugiau pasižymėti nepavyko, o „MOGO/LSPA“ pasižymėjo dar šešis kartus. Du kartus tikslus buvo rezultatyviausias lygos žaidėjas Karlis Ozolinšas (30:24, rez. perd. Rudolfas Maslovskis, E. Želubovskis ir 50:34, rez. perd. R. Maslovskis, H. Šmitas), o po kartą pasižymėjo Harijus Šmitas (35:23, rez. perd. R. Maslovskis, Gustavas Bergas), Renaras Kamergrauzis (48:27, rez. perd. Tomas Opeltas), Aleksandras Biškinas (57:68, rez. perd. Zigmaras Reinis Zile, Krišas Lipsbergas) ir Elviss Želubovskis (59:35, rez. perd. K. Ozolinšas, H. Šmitas).

„Airwell Energijos“ treneris Arūnas Aleinikovas po rungtynių atskleidė, jog dėl traumų sutrumpėjus komandos rotacijai, jo auklėtiniams rungtynių gale jau pritrūko jėgų kovoti su pajėgiais varžovais.

„Šiandien mūsų suolelis buvo trumpas, turime traumų, tad neužteko žaidėjų. Kiek galėjome, tiek laikėmės, visi matė, kad tikrai stengėmės. Visgi, vėliau jau pritrūko jėgų, o kai pradeda jų trūkti, jau prasideda klaidos“, - apie rungtynes kalbėjo treneris.

Tuo tarpu „MOGO/LSPA“ vartininkas Karlis Bekeris-Brivkalnis pripažino, jog „Airwell Energija“ buvo neparankiausia iki šiol sutikta Lietuvos komanda, kuri jam pridarė daugiausiai nemalonumų.

„Manau, kad rungtynės buvo geros – visus tris kėlinius išlaikėme neblogą lygį ir galiausiai džiaugėmės pergale. Pirmajame kėlinyje puolime kiek nesisekė, o to priežastimi gali būti ilgas laikas važiuojant autobusu. Mums prireikė šiek tiek laiko, kad įsibėgėtume“, - teigė latvis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių