Quantcast

„7bet-Hockey Punks“ patyrė skaudžiausią nesėkmę šiame sezone

  • Teksto dydis:

Optibet ledo ritulio lygoje skaudžiausią sezono nesėkmę patyrė „7bet-Hockey Punks“ komanda. Ketvirtadienį Vilniaus „Pramogų“ arenoje „7bet-Hockey Punks“ priėmė Rygos „Dinamo“ ledo ritulininkus. Legendinės Latvijos komandos atstovai vilniečiams buvo negailestingi ir iškovojo pergalę 11:1.

Rungtynių pradžioje „Dinamo“ pavyko atidaryti savo įvarčių sąskaitą žaidžiant daugumoje, o vėliau tvirtai perėmę iniciatyvą į savo rankas jie tik didino savo pranašumą. Po trijų varžovų pelnytų įvarčių „7bet-Hockey Punks“ pakeitė vartininką Sergejų Pisarenko ir leido OHL debiutuoti Tadui Ramanauskui. Trijų įvarčių deficitą turėjusiems vilniečiams kurį laiką buvo pavykę kurti išpuolius prie varžovų vartų, bet jie liko be įvarčio, o kėlinio pabaigoje rygiečiai dar du kartus iš arti pasiuntė ritulį į vartus.

Antrajame kėlinyje komandų žaidimas išsilygino, bet „Dinamo“ ir vėl rodė savo meistriškumą užbaigdami atakas. Kėlinio pabaigoje į vilniečių vartus jie ritulį pasiuntė dar du kartus.

Trečiajame kėlinyje latviai toliau rado progų pelnyti įvarčius, bet pozityvių emocijų savo žiūrovams suteikė ir „pankai“. Ritulį į varžovų vartus siuntė Dino Mukovozas, o Tadas Ramanauskas atrėmė į „7bet-Hockey Punks“ vartus skirtą baudinį.

Nugalėtojų gretose tris sykius vartininką nuginklavo Patrikas Zabusovas, du įvarčius pelnė Renaras Ciprusas, o po kartą pasižymėjo Andrejus Bogdanovas, Jurijus Zieminšas, Sandis Grinbergas, Sandis Mežaraupas, Edijus Brahmanis ir Dominikas Matonakas.

Po rungtynių „7bet-Hockey Punks“ puolėjas Martynas Miliūnas teigė, jog praėjusį kartą prieš „Dinamo“ pavyko sužaisti geras rungtynes, o šį kartą buvo bandoma parodyti dar geresnį žaidimą, bet po kelių greitų varžovų įvarčių vilniečių komanda palūžo.

„Atrodo, kad žaidėme dar geriau nei Rygoje, bet gavome pirmus penkis įvarčius, komanda kažkiek palūžo. Nors ir stengėmės palaikyti nuotaiką, bet nepavyko. Vėliau krito dar vienas po kito įvarčiai ir turime tokį rezultatą. Ačiū, žiūrovams, kurie gausiai atėjo mūsų palaikyti. Kai kuriems jauniems žaidėjams tai pirma proga žaisti prie tiek žiūrovų, dėl to atsirado jaudulys ir klaidų“, - kalbėjo „pankų“ puolėjas.

Rygos „Dinamo“ atstovas Kristianis Zeltsas pripažino, jog jo komanda šį kartą negalėjo skųstis savo pasirodymu bei visiškai dominavo rungtynėse.

„Pradedame priprasti prie penkių valandų kelionių autobusu ir tai nebėra problema. Ką ir bepasakysi: laimėjome 11:1, tai visiškas dominavimas. Kartais žaidžiant prieš silpnesnes komandas mes nesame tinkamai nusiteikę psichologiškai, bet laimime tuos susitikimus, tad viskas yra gerai“, - pripažino K. Zeltsas.

Jau šeštadienį „7bet-Hockey Punks“ stos į dar vieną akistatą OHL lygoje, kai jie priims pralaimėjimų vis dar neturinčią „MOGO“ komandą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių