Quantcast

10 faktų, dėl kurių būtina pamatyti „KOK Dynamite“ turnyrą

  • Teksto dydis:

Visi kovos menų gerbėjai, trokštantys dar daugiau adrenalino bei puikių emocijų prieš artėjančius 2023-iuosius, tiesiog privalo jau rytoj, gruodžio 22 d., atvykti į Kauno „Žalgirio“ areną, kurioje griaudės „KOK‘108 DYNAMITE“ turnyras. Kodėl šio renginio nevalia praleisti?

1. Garsiausias ir didžiausias kovos menų turnyras Europoje. Bušido KOK turnyras yra pats didžiausias kovos menų turnyras Senajame žemyne. Todėl gruodžio 22 d. viso pasaulio akys nukryps į „Žalgirio“ areną.

Ateikite ir pasisemkite naujametinės nuotaikos visiems 2023-iesiems.

2. „Bokso akademijos“ finalas. Didysis turnyras susidės iš dviejų dalių. Pirmoje dalyje išvysite didžiausio pabaltyje realybės projekto „Bokso akademija“ finalus, kur susikaus 5 Lietuvos nugalėtojai prieš 5 Latvijos nugalėtojus. Finalus pamatyti gyvai tikra šventė.

3. Turnyre tik patys stipriausi pasaulio kovotojai. Kad patektų į taip trokštamą „Bushido KOK“ turnyrą, kovotojai privalo įveikti atrankas savo šalyse. Tik įrodęs savo vertę, pasaulinio lygio kovotojas gali įgyti galimybę susikauti šiame turnyre.

4. Metų iššūkis. „MMA BUSHIDO“ titanų dvikova – super sunkaus svorio kovotojai susidurs viename ringe. Marokietis Mahomedas Aminas metė iššūkį Tomui Pakutinskui. M. Amino profesionalioje karjeroje – tik 1 pralošimas. Marokietis treniruojasi su garsiausiu olandų kovotoju Badriu Hariu.

5. Metų intriga. Henriko Vikšraičio laukia ypač rimtas išbandymas. Vakaro metu jis susidurs su nokautais jau spėjusiu įbauginti visą Europą ukrainiečiu Volodymyru Gynzhu. Nenugalimąjį KOK lietuvį kovotoją šį kartą nuo nugalėtojų pjedestalo bandys nustumti tikras nokautų meistras, atstovaujantis vienam garsiausių Lenkijos kovos menu klubų „Garuda Gym“. Ukrainiečio kovų sąrašas KOK turnyruose daugiau nei įspūdingas – 8 kovos, 6 iš jų laimėtos nokautais.

6. Metų skandalas tęsiasi. Skandalingasis olandas Guillermo'as Bloklandas susikaus su kovos „taktiku“, šių metų „KOK WORLD GP“ nugalėtoju Raimondu Avlasevičiumi.

7. Sąskaitų suvedimas. Igno Baryso kova su Kuba Sviderskiu įvyks praėjus beveik ketveriems metams nuo turėjusios įvykti titulinės kovos.

8. Mindaugas Narauskas surems pirštines su puikiai lietuviams pažįstamu brazilu Rodrigo'u Mineiro'u. Savo kovingumu jis spėjo pasižymėti ne tik ringe – kovotojas mėgsta skambias frazes ir nebijo garsiai reikšti ne visuomet geros savo nuomonės apie varžovus.

9. „Bušido Angels“ – pačios gražiausios ringo merginos nustebins grandioziniu šou. Tik bušido KOK turnyruose – pačios gražiausios ringo mergaitės, kitaip tituluojamos „Bušido Angels“. Ne veltui visame pasaulyje sklinda legendos apie lietuvaičių grožį, tuo puikiai įsitikina ir bušido sirgaliai.

10. Visas pasaulis gali stebėti tiesiogiai. Tie, kas neturės galimybės atvykti ir patirti nepamirštamų emocijų bei adrenalino „Žalgirio“ arenoje, patys dalyvaudami renginyje, turnyro transliacijas galės stebėti visame pasaulyje per skirtingus TV kanalus. Daugiau informacijos apie artėjantį renginį: www.bushido.lt ir www.kokfights.com.

 


Šiame straipsnyje: KOK dynamitekovos menaiturnyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių