Quantcast

Žemaitiškas riešutas kauniečiams neįkandamas

Debiutą „Optibet“ A lygoje apkartinęs Telšių „Džiugas“ ir vėl pakišo koją Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipai. Kauniečiai pavasarį pirmajame savo istorijoje mače A lygoje apmaudžiai nusileidę telšiškiams, 30-ajame ture su tuo pačiu varžovu prarado vertingus du taškus.

„Patenkintas rungtynėmis, bet ne rezultatu. Net nenoriu komentuoti to, kas įvyko. Juokas ima. Bet kažkada iš tavęs atima, kažkada duoda“, - kalbėjo Andrius Skerla.

Jo auklėtiniai šiemet taip ir neįveikė „Džiugo“, o paskutinį šansą paleido 30-ajame ture. Nors kauniečiai ir vėl turėjo iniciatyvą, jie savo aikštėje sužaidė lygiosiomis 1:1. „Hegelmann Litauen“ komanda kartą sugebėjo iššauti. 29-ąją minutę Klaudijus Upstas atliko eilinį aštrų perdavimą iš dešiniojo krašto – nuo varžovo atitrūkęs Nauris Petkevičius taikliai mušė vienu lietimu. Tai buvo jau 13-asis kauniečio sezono įvartis, leidžiantis jam pirmauti rezultatyviausių čempionato žaidėjų sąraše.

Kėlinio pabaigoje aštriau atakavo svečiai: Jeffersono smūgis iš arti skriejo pro šalį, o per teisėjo pridėtą baudinį po Manto Fridriko pražangos realizavo Nasko Milevas, kuriam tai buvo 11-asis taiklus smūgis šiemet. Antroje mačo pusėje atkarpomis iniciatyvą turėjo tiek viena, tiek kita komanda, bet nė vienai iš jų nepavyko sukurti itin pavojingų progų ir pagrasinti vartininkams.

„Hegelmann Litauen“ klubas su 47 taškais rikiuojasi penktas. Kauno rajono ekipa dabar turi tik teorines viltis aplenkti kitą miesto komandą „Kauno Žalgirį“, kuri, turinti du mačus atsargoje, su 51 tašku grumiasi dėl bronzos medalių. „Džiugas“ su 30 taškų žengia 7-ojoje pozicijoje.

„Džiaugiuosi tuo tašku, nes čia žaisti niekam nėra lengva. Abi komandos – lygos debiutantės, todėl buvo daug noro ir kovos, tad rungtynės žiūrovams turėjo patikti, - dėstė „Džiugo“ vairininkas Marius Šluta.


Šiame straipsnyje: Hegelmann LitauenDžiugasA lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių