Quantcast

„Žalgiriui“ Gargžduose pergalę lėmė du įvarčiai pirmajame kėlinyje

  • Teksto dydis:

Dar vieno „Optibet A lygos“ titulo siekiantis Vilniaus „Žalgiris“ svečiuose sugrįžo į pergalingas vėžes – šiemet nugalėjo antrą kartą.

3-iojo turo rungtynėse žalgiriečiai pirmame kėlinyje įmušė du sykius ir rezultatu 2:0 (2:0) palaužė Gargždų „Bangą“.

Į priekį iniciatyvą turėjęs „Žalgiris“ išsiveržė 15-ąją minutę. Po Gusto Jarusevičiaus perdavimo nesėkmingai prie savo baudos aikštelės sužaidė Mauricio Pinto ir šia galimybe pasinaudojo Mantas Kuklys, vienu lietimu pasiuntęs kamuolį į vartus.

„Banga“ turėjo puikią galimybę greitai išlyginti rezultatą, bet Shogo Yoshikawa smūgį galva atrėmė Edvinas Gertmonas.

Žalgiriečiai padvigubino pranašumą 27-ąją minutę, kai po perdavimo iš dešiniojo krašto Petaras Mamičius antru bandymu nukreipė kamuolį į vartus. Savo ruožtu šeimininkai vėl galėjo pasižymėti, tiesa, į baudos aikštelę įsiveržęs Jeffersonas Reisas nepataikė į vartus.

Antrame kėlinyje gero šanso neišnaudojo Josipas Tadičius, „Bangos“ vartininko Kornelijus Smilingio klaidos vos įvarčiu nepavertė Francis Kyeremeh – saugas iš Ganos pataikė į skersinį. Taip pat K. Smilingis apsigynė nuo pavojingo Nicolaso Gorobsovo šūvio.

Gargždų ekipa varžovams pagrasino rimčiau vos kartą. Po keitimo aikštėje pasirodęs Robertas Vėževičius pažeme mušė į E. Gertmoną.

„Žalgiris“ po 3-iojo turo yra iškovojęs 6 taškus, „Banga“ – vis dar be taškų ir pelnyto įvarčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių