Quantcast

„Žalgirio“ žaidėjas M. Vareika: gyvenimas tęsiasi, reikia laimėti likusias rungtynes

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai trečiadienį namuose priims „Panevėžio“ ekipą ir taip pradės penktąjį A lygos ratą.

Praėjusi savaitė sostinės klubui nebuvo sėkminga – du kartus nusileista „Sūduvai“, o atotrūkis turnyro lentelėje išaugo iki 10 taškų. Šiame sezone komandoms beliko sužaisti po penkis mačus, tad viltys dar pakovoti dėl aukso tik labai teorinės. Trečiadienį 19 val. LFF stadione „Žalgiris“ bandys pamiršti praėjusios savaitės negandas ir sugrįžti į pergalių kelią.

„Po šių dviejų pralaimėjimų tikrai sunku. Esame nusivylę savo žaidimu ir rezultatais, bet gyvenimas tuo nesibaigia. Nauja diena – penkerios naujos rungtynės. Mūsų vienintelis tikslas yra laimėti jas visas“, – fkzalgiris.lt prieš susitikimą kalbėjo jaunasis Matas Vareika.

Šiemet žalgiriečiai varžovus iš „Panevėžio“ įveikė visose tarpusavio akistatose, tačiau Matas nesitiki lengvų rungtynių.

„Eisime į aikštę gerbdami varžovą. Tam, kad laimėtume, privalome parodyti gerą futbolą. Jie – gera komanda, tačiau mes būsime pasiruošę. Psichologiniai dalykai yra svarbūs, bet rungtynės su „Sūduva“ jau praeityje. Dabar visos mintys į šio vakaro dvikovą“, – tikino M. Vareika.

„Žalgiris“ šiuo metu savo sąskaitoje turi 65 taškus ir užima antrąją vietą turnyro lentelėje, tuo tarpu panevėžiečiai su 31 tašku žengia penkti ir praktiškai neturi jokių šansų pakilti į ketvirtąją poziciją.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių