Quantcast

„Vyčio“ vadovas: taurė turi būti mūsų!

Nesvarbu, kurią vietą komanda užima šalies pirmenybėse, kai čempioną lemia vienas mačas – lauk netikėtumų. Tokiu principu besivadovaujanti Kauno „Vyčio“ ekipa rengiasi LFF salės futbolo taurės  finalui.

Prienuose penktadienio vakarą vyksiančioje lemiamoje dvikovoje dėl trofėjaus kauniečiams iššūkį mes Gargždų „Pramogos SC“ kolektyvas. Šalies čempionate „Vytis“ kurį laiką žengė koją kojon su žemaičiais, tačiau pastaruoju metu gerokai atitrūko nuo persekiotojų. Kauniečiai susikrovė 10 taškų persvarą, tiesa, yra žaidę rungtynėmis daugiau. Gargždiškiai „Vyčiui“ čempionate nusileido abukart. Pirmajame rate pralaimėta triuškinamai (2:7), o antrajame, praėjusį savaitgalį nusileista jau mažiau (1:4).

Vis dėlto LFF salės futbolo taurės finale tarpusavio susitikimų istorija bus rašoma iš naujo.

„Finalas yra finalas. Visi ankstesni nuopelnai čia neturi jokios reikšmės. Turėsime pranašumą įrodinėti iš naujo, - teigė „Vyčio“ vadovas Darius Gurskis. - Gargždiškiai patys neslepia, kad žaisdami su mumis čempionate nevengė eksperimentuoti ir kaitaliojo taktikas, ieškodami būdų, kaip mus įveikti ateityje“.

Nors įprastai „Vytis“ su visais priešininkais kaunasi diktuodamas savo sąlygas, tačiau žemaičiai kai kuriais momentais nepabijojo panaudoti ir spaudimą varžovų aikštės pusėje.

„Rizikuodami jie galbūt praleido daugiau įvarčių ir pralaimėjo didesniu skirtumu, tačiau tai nebūtinai atspindi tikrąjį jėgų santykį“, - kalbėjo pašnekovas.

Kauno komandai finale nepadės keli svarbūs žaidėjai. Du legionieriai iš Brazilijos jau senokai gydosi traumas, o Justinas Zagurskas negalės žaisti dėl diskvalifikacijos. „Vyčio“ kapitonas ketvirtfinalyje buvo pašalintas iš aikštės, todėl turėjo praleisti ir pusfinalį, ir negalės rungtyniauti finale. Ketvirtfinalyje kauniečiai 6:5 palaužė Jonavos „Vikingus“, nors iššvaistė po pirmojo kėlinio turėtą triuškinamą pranašumą 5:1. Gargždų klubas itin rezultatyviame mače 12:9 pranoko Kybartų „Sveikatos“ komandą. Pusfinalyje „Vyčio“ jėgą pajuto Vilniaus „Turbotransfers“ kolektyvas (6:4), o „Pramogos SC“ 7:5 išplėšė pergalę iš ilgą laiką pirmavusios Mažeikių VIP komandos rankų.

„Bet kuriuo atveju, mes ginsime titulą, tad jokių kitų tikslų negali būti. Taurė turi būti mūsų“, - nukirto D.Gurskis.


Šiame straipsnyje: VytisFutsalSalės futbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Sėkmės Vyčiui!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių