Quantcast

„Vyčio“ naujokas G. Samsonik: džiaugiuosi visomis suteiktomis sąlygomis

  • Teksto dydis:

Nelengvą pergalę Šiauliuose iškovojęs Kauno „Vyčio“ salės futbolo klubas toliau žygiuoja pergalingai ir gerą seriją sieks pratęsti kiek įmanoma ilgiau. Beje, komandoje sezono metu jau įvyko keletas pokyčių.

Komandą paliko Vadim Pinko, o prie Kauno „Vyčio“ neseniai prisijungęs Genaras Samsonik jau spėjo apšilti komandoje ir žaidė minėtose rungtynėse su FA „Šiauliai“ ekipa. Prieš artimiausias rungtynes su Panevėžio „Sportidus“ jis pasidalino savo mintimis.

„Galiu pasakyti, kad tai buvo visiškai netikėtas sprendimas, kadangi praėjusiame salės futbolo sezone patyriau traumą ir nuo to laiko nesportavau, tad šią žiemą planavau skirti individualiam pasiruošimui ateinančiam sezonui. Vis tik, sulaukęs pakvietimo iš „Vyčio“ atstovų supratau, jog tai yra puiki galimybė atgauti savo fizinę formą bei po ilgo laiko pajausti žaidimą komandoje. Pradėjus treniruotis komandoje sekė vien geri įspūdžiai, labai malonu, kad buvau šiltai priimtas ir nekilo didesnių problemų įsilieti į komandą“, – pirmaisiais įspūdžiais dalinosi netrukus 19-ąjį gimtadienį švęsiantis futbolininkas.

Dar praėjusiame Futsal A lygos sezone šis žaidėjas rungtyniavo Gargždų „Pramogos-SC“ komandoje, tačiau sezono neužbaigė dėl patirtos traumos.

„Čia treniruojuosi su puikiais žaidėjais, iš kurių turiu daug ko išmokti, todėl džiaugiuosi visomis suteiktomis sąlygomis. Kalbant apie skirtumą tarp „Pramogos-SC“ komandos ir „Vyčio“, galiu pasakyti, jog iš mano perspektyvos jo tikrai nesijaučia, kadangi abejose komandose teko susidurti su gerais žaidėjais, su aukštu organizaciniu lygiu ir labai tikiuosi, jog tokių komandų Lietuvos salės futbole su laiku išvysime vis daugiau“, – pasakojo Lietuvos salės futbolo jaunimo rinktinių narys.

Trečiadienį „Vyčio“ laukia išvyka į Panevėžį ir rungtynės su kol kas tik dvi pergales iškovojusiu „Sportidus“ klubu. Rungtynės vyks 20.30val Panevėžio kūno kultūros ir sporto centre.

„Prieš ateinančias rungtynes su „Sportidus“ komanda turime pasiruošti kaip ir prieš bet kurias kitas dvikovas – išanalizuoti varžovus, pritaikyti savo žaidimo stilių susitikimui ir susikoncentruoti į treniruočių procesą“, – kalbėjo komandos naujokas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių