Quantcast

„Vyčio“ laukia trečiosios rungtynės Baltijos lygoje

  • Teksto dydis:

Baltijos salės futbolo lygoje abu kaimyninės Latvijos klubus jau įveikęs Kauno „Vyčio“ klubas ketvirtadienį žais trečiąsias šios lygos rungtynes ir susitiks su kita Lietuvos komanda – Gargždų „Pramogos-SC“.

Būsimi varžovai šiemet jau kartą buvo įveikti Lietuvos futsal A lygoje. Tada Kaune „Vytis“ triumfavo rezultatu 2:0. Šįkart komandos vėl susitiks Kaune, Garliavos sporto centre.

Tiesa, Gargždų komandai Baltijos lygoje sekasi kiek prasčiau – iki šiol būsimi Kauno ekipos varžovai pralaimėjo abu susitikimus ir su prasčiausiu įmuštų/praleistų įvarčių santykiu žengia paskutinėje vietoje.

„Praeitą kartą su Gargždais rungtynės buvo nelengvos, bet ketvirtadienį laukiame dar didesnio varžovų pasipriešinimo. Vis tik, Gargždų komandoje prisidėjo nemažai naujų žaidėjų, kurie nežaidė pirmoje čempionato tarpusavio dvikovoje. Taip pat, rungtynės bus jau ne Lietuvos čempionate, o Baltijos lygoje, kurioje norisi pasirodyti kuo geriau ir užimti kuo aukštesnę vietą“, – prieš artėjančias rungtynes pasakojo vienas komandos lyderių Lukas Sendžikas.

Beje, savaitgalį „Vytis“ nežaidė, nes turėjusios įvykti rungtynės su Vilniaus „Bekento“ komanda – neįvyko. Varžovai pasitraukė iš čempionato.

„Kadangi prieš tai mūsų rungtynių grafikas buvo labai įtemptas, neįvykusios rungtynės suteikė galimybę turėti kelias laisvas dienas, kurios, mano manymu, buvo svarbios komandai“, – pozityvą įžvelgė Lietuvos rinktinės narys.

Rungtynių pradžia Garliavos sporto centre 20.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Taip toliau! Kolkas viskas labai gerai :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių