Quantcast

A. Vitkauskas vis tik lieka „Žalgiryje“

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Žalgirio“ klube ir toliau rungtyniaus ilgametis ekipos vartininkas Armantas Vitkauskas. 29-erių vartų sargas su sostinės ekipa pasirašė naują sutartį, nors dar prieš keletą savaičių pats fubolininkas abejojo galimybėmis pasilikti sostinės klube.

Prieš dvi savaites A.Vitkauskas portalui sportas.info sakė: „Yra tikimybė, kad liksiu „Žalgiryje“, bet ji nedidelė. Daugiau šansų, kad rungtyniausiu kitur. Kiek aš žinau, „Žalgiris“ ieškosi kito vartininko ir žiūrėsime, kaip klostysis situacija: ką jie ras, ko jie neras, ar aš iki tol nerasiu naujos komandos. Esu atviras visiems pasiūlymams.“

A.Vitkauskas „Žalgirio“ garbę gina nuo 2012 m. Praėjusiais metais marijampolietis pusmetį praleido Rumunijoje, tačiau prieš UEFA Europos lygos startą sugrįžo į Vilnių.

Vartininkas su žalgiriečiais iškovojo net 16 trofėjų: keturis kartus tapo Lietuvos čempionu, septynis kartus triumfavo Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyre ir penkis kartus iškovojo šalies Supertaurę.

Su „Žalgiriu“ vartininkas treniruojasi nuo pasiruošimo sezonui pradžios, tačiau kontrolinėse rungtynėse nedalyvavo.

„Armantas yra tikras žalgirietis, kartu su klubu iškovojęs daugybę titulų ir puikiai žinantis klubo vertybes. Pasibaigus sezonui buvo svarstomi įvairūs variantai, tačiau galų gale sutarėme dėl tolimesnio bendradarbiavimo. Tai patyręs vartų sargas ir neabejoju, kad jis padės siekti aukščiausių tikslų“, – fkzalgiris.lt kalbėjo sporto direktorius Deividas Česnauskis.

Pasibaigus sezonui buvo svarstomi įvairūs variantai, tačiau galų gale sutarėme dėl tolimesnio bendradarbiavimo

Artimiausias kontrolines rungtynes „Žalgiris“ šį šeštadienį 18 val. žais Marijampolėje su Suvalkų „Wigry“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių