Quantcast

Vilniečių tikslas - kapstytis iš dugno

Patarlė: „Gera pradžia – pusė darbo“ Vilniaus „Riterių“ atstovams nepadėjo. Vilniečiai išvykoje 1:2 nusileido „Kauno Žalgiriui“, nors pirmieji įmušė įvartį.

Po dar vienų pralaimėtų A lygos rungtynių „Riterių“ ekipos laikinasis treneris Vaidas Sabaliauskas neslėpė apmaudo.

„Yra ir kita patarlė: gera pradžia yra tik pradžia. Ir mes norėjome kitokių rungtynių, bet nesusiklostė. Jų baigtį nulėmė pusprogės“, - atsiduso jis.

Pasak vairininko, jo auklėtiniai pirmieji įmušė įvartį, norėjo pasiekti dar vieną, tačiau vėliau neapsigynė nuo pavojingų varžovų išpuolių.

„Rungtynės buvo gana energingos, daug kovos aikštės viduryje, o karštos oro sąlygos mūsų nelepino“, - sakė V.Sabaliauskas.

 

Jo žodžiais, bendrai žaidimo kokybė jo nenuvylė, ypač antrajame kėlinyje.

 

„Vis dėlto kartais geriau blogai žaisti ir laimėti, nei pralaimėti rungtyniaujant gerai“, - aiškino pašnekovas.

 

Trenerio teigimu, jo tikslas padėti komandai pakilti turnyrinėje lentelėje, o tam reikia gerokai padidinti taškų kraitį.

 

„Riteriai“ su taškais po mačų žengia paskutinėje A lygos vietoje ir nuo artimiausio priešininko „Panevėžio“ klubo atsilieka taškais. Tiesa, panevėžiečiai dar turi rungtynes atsargoje. Sekmadienį jie namuose priims vieną lyderių Vilniaus „Žalgirį“ (17 taškų). Pergalės atveju vilniečiai susigrąžintš antrąją poziciją pastumdami žemyn „Kauno Žalgirio“ ekipą (19 taškų).


Šiame straipsnyje: Vaidas Sabaliauskasriteriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių