Quantcast

Vilniaus „Žalgiris“ sutriuškintas Norvegijoje

  • Teksto dydis:

Čempionų lygos trečiojo atrankos etapo pirmosios rungtynės Vilniaus „Žalgiriui“ susiklostė itin nesėkmingai. Norvegijos čempionui „Bodo Glimt“ pralaimėta rezultatu 0:5.

Sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį „Glimt“ įmušė teisėjo po VAR peržiūros skirtą baudinį, o po kelių minučių padvigubino persvarą. Nesėkmingas „Žalgiriui“ buvo ir antrojo kėlinio vidurys, kuriame per kelias minutes varžovai įmušė dukart. Dar kartą varžovai pasižymėjo paskutinę minutę.

Atsakomosios komandų rungtynės bus žaidžiamos rugpjūčio 9 d. Vilniuje.

—-

Jau pirmoje atakoje „Žalgiris“ galėjo pasižymėti. 2 min. po Renano Oliveiros perdavimo iš krašto Mathias Oyewusi smūgiavo galva, kamuolį atmušė vartininkas.

6 min. pavojingą ataką surengė šeimininkai, iš baudos aikštelės krašto Larsas-Jorgenas Salvesenas mušė į vartus, laimei kamuolys skriejo pro šalį.

8 min. A. Pellegrino smūgiavo iš baudos aikštelės prieigų, kamuolį sugavo E. Gertmonas.

10 min. Renano reidas kraštu baigėsi netiksliu smūgiu šalia vartų. 12 min. netiksliai iš toli mušė M. Miličkovičius.

13 min. po J. Mugisha perdavimo iš krašto rikošetu atšokusį kamuolį atmušė E. Gertmonas.

17 min. tas pats J. Mugisha pabandė laimę iš toli, vartininkas sugavo kamuolį.

30 min. į baudos aikštelę įsiveržė U. Saltnesas, jo smūgį atmušė E. Gertmonas.

32 min. po VAR peržiūros teisėjas įžvelgė neleistiną J. Bopesu žaidimą baudos aikštelėje ir skyrė 11 m. baudinį į „Žalgirio“ vartus. 33 min. nuo žymos tiksliai smūgiavo H. Vetlesenas.

37 min. šeimininkai padvigubino persvarą. Po atakos aikštės viduriu U. Saltnesas perdavė kamuolį A. Pellegrino ir šis atsidūręs vienas prieš vieną mušė tiksliai – 2:0.

Antrojo kėlinio pradžioje šansą turėjo F. Ourega, bet 47 min. po O. Buffo perdavimo jam nepavyko pataikyti į vartus.

52 min. netikslus buvo N. Gorobsovo baudos smūgis iš 30 metrų. 54 min. iš 16 metrų smūgiavo F. Ourega, kamuolį sugavo vartininkas.

57 min. pavojinga šeimininkų ataka aikštės viduriu baigėsi nestipriu smūgiu, kamuolį sugavo E. Gertmonas.

58 min. žalgiriečiai prarado kamuolį netoli savo baudos aikštelės ir laisvas baudos aikštelėje atsidūręs L. J. Salvesenas mušė tiksliai – 3:0.

61 min. po perdavimo iš kairiojo krašto M. Hoibratenas galva smūgiavo taikliai – 4:0.

64 min. žalgiriečiams nusišypsojo fortūna – J. Mugisha atsidūrė vienas prieš vieną, bet pataikė tiesiai į virpstą. 66 min. varžovai dar kartą buvo arti tikslo.

76 min. po D. Kazlausko perdavimo iš eigos nuo 16 metrų pavojingai smūgiavo O. Buffas, kamuolį atrėmė varžovų vartininkas.

83 min. baudos aikštelės prieigose kamuolį laisvas gavo P. Mamičius, tačiau dešine koja jo smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.

85 min. po dar vienos pavojingos varžovų atakos vartus išgelbėjo E. Gertmonas.

88 min. šansą turėjo į baudos aikštelę įsiveržęs D. Kazlauskas, bet nuo jo atakos varžovai apsigynė.

Paskutinę rungtynių minutę po netikslaus perdavimo R. Espejordas pabėgo kraštu ir įmušė penktąjį įvartį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romanas

Romanas portretas
Kiek jus galit lipti ant to pačio grėblio? Juk pasakytą,kad Lietuvoj aukšto lygio futbolo jau niekad nebus ir nesitikėkit.

Kiek čia lietuvių?

Kiek čia lietuvių? portretas
„Žalgirio“ starto sudėtis: Oliveira, Oyewuslas, Ourega, Miičkovičius, Gorobsovas, Buffas, Mamičius, Ljublsavljevičius, Paveličius, Bopesu, Gertmonas. Ir tai yra Vilniaus Žalgiris.

kažkada spardęs futbolą

kažkada spardęs futbolą portretas
Rezultatas aiškus, futbolo lygis dar aiškesnis, pasidžiaugėt pasiektu ir nenorėkite iššokti aukščiau bambas, o tvarką Futbolo viršūnėse įvesti seniai reikėjo, nes švininiai ne švininiai, bet net ir ne bulbiniai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių