Quantcast

Vilniaus „Žalgiris“ atsisveikino su treneriu J. Martinsu

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubas pasibaigus sezonui atsisveikina su komandos treneriu iš Portugalijos Joao Martinsu.

Sostinės klubo ir 52-ejų trenerio keliai išsiskyrė pasibaigus sutarčiai - po paskutinių A lygos sezono rungtynių.

„Žalgirio“ vairą J. Martinsas perėmė vasarą po pirmųjų UEFA Europos lygos rungtynių su Budapešto „Honved“ (Vengrija).

Po A lygos rungtynių Marijampolėje, kurias Vilniaus ekipa pralaimėjo, treneris padėkojo „Žalgirio“ vadovams už suteiktą galimybę bei skyrė gražius žodžius ekipos fanams.

„Buvo didžiulė garbė čia būti. Man tai buvo puiki patirtis, atsiradusi visiškai netikėtai, ir tuo pačiu vienas sunkiausių sezonų asmeniškai. Noriu padėkoti „Žalgiriui“ už laiką praleistą kartu – tiek ekipos administracijai, tiek futbolininkams, tiek ir visiems komandos gerbėjams, o ypatingai – „Pietų IV“. Deja, sėkmė mums nesišypsojo lemiamose rungtynėse. Apmaudu, kad nepavyko įgyvendinti tikslo ir tapti Lietuvos čempionais, tačiau tikiu, kad ateityje „Žalgirio“ laukia daugybė pergalių ir trofėjų. To ir linkiu“, - sakė J. Martinsas.

„Esame dėkingi J. Martinsui už laiką praleistą „Žalgirio“ klube. Jis prie komandos vairo stojo netikėtu metu sezonui jau įpusėjus. Tokioje situacijoje perimti komandos vairą nėra paprasta. Šiuo metu vyksta naujojo trenerio paieškos. Nenorime kartoti klaidų ir labai atsakingai žiūrime į šį procesą. Norime stabilumo ir pastovumo“, - fkzalgiris.lt kalbėjo klubo sporto operacijų direktorius Deividas Šemberas.

Po susitikimo Marijampolėje žalgiriečių laukia atostogos, o pasiruošimas naujajam sezonui prasidės sausio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kriterijus

Kriterijus portretas
Vienas iš normalesnių trenerių. Truputį gaila, kad jo neliks
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių