Quantcast

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkas K. Bolha: noriu debiutuoti pergale

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai šeštadienį sieks pratęsti pergalių seriją A lygoje iki keturių. 16-ojo turo mače „Aukštaitijos“ stadione žalgiriečiai susitiks su „Panevėžiu“.

Pastarąjį kartą A lygos rungtynes „Aukštaitijos“ stadione „Žalgiris“ žaidė dar prieš Panevėžio „Ekraną“. Paskui kartą teko lankytis LFF taurės finale, tačiau ir tai buvo senokai - 2017 m.

Šiemet tai bus trečioji komandų tarpusavio akistata. Jeigu Panevėžyje sostinės klubas laimėjo be didesnio pasipriešinimo rezultatu 3:0, tai susitikimas Vilniuje buvo gerokai klampesnis. Ten pergalę lėmė tik Tomislavo Kišo baudos smūgis antrajame kėlinyje – 2:1.

„Žalgiris“ A lygoje jau laimėjo trejas rungtynes iš eilės, tačiau gerą sportinę formą rodo ir būsimi varžovai. 14-ame ture jie tik per plauką neatėmė taškų Marijampolėje iš „Sūduvos“ ir net ilgą laiką pirmavo (1:2), o kiek anksčiau net 4:1 nepasigailėjo „Atlanto“.

Trečiadienį „Panevėžys“ žengė į LFF taurės ketvirtfinalį po pratęsimo 6:1 sutriuškinęs „Šiaulius“. Nors tos rungtynės nuskambėjo dėl komiško panevėžiečių įvarčio į savus vartus, žaidimo prasme „Panevėžys“ buvo kur kas geresnis ir pagal turėtas progas pergalę turėjo užsitikrinti dar pirmajame kėlinyje.

Šeštadienio rungtynėse „Žalgirio“ gerbėjai gali sulaukti debiuto – atsidarius perėjimų langui oficialiai ekipoje turėtų debiutuoti gynėjas Klemenas Bolha.

„Treniruotės vyksta sklandžiai, ruošiamės kitam varžovui „Panevėžiui“ ir taip pat UEFA Europos lygai, kuri labai sparčiai artėja. Šeštadienio rungtynėse jau galėsiu rungtyniauti, labai dėl to džiaugiuosi ir tikiuosi pergalės. Mano integracija į komandą kol kas klostosi labai gerai. Komandoje daug užsieniečių, visi kalba angliškai, tad man yra lengviau“, - fkzalgiris.lt kalbėjo K. Bolha.

Rungtynės Panevėžio „Aukštaitijos“ stadione šeštadienį prasidės 16 val.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių