Quantcast

Naujoko hettrikas įkvėpė rekordinei pergalei

Sportinis pyktis – pagrindinę rekordinės pergalės priežastį nurodė Andrius Skerla. Kauno rajono „Hegelmann“ ekipos vairininkas liko patenkintas skambiu auklėtiniu sugrįžimu po nesėkmių „Optibet A lygoje“ serijos. Kauniečiai savo aikštėje net 6:0 nušlavė Marijampolės „Sūduvą“.

11-ojo turo akistata prasidėjo Filipo Dangubičiaus šou. Pirmąsyk jis pasižymėjo 25-ąją mačo minutę – po gero Lazaro Sajčičiaus perdavimo.

33-ią rungtynių minutę kroatas preciziškai tiksliu spyriu  į viršutinį tolimąjį vartų kampą nubaudė suklydusius svečius. Netrukus F. Dangubičius baudos aikštelėje suklaidino kelis varžovus ir šios dienos dvikovoje pasižymėjo jau trečią sykį. Šio vakaro žvaigždė pačioje kėlinio pabaigoje galėjo pelnyti ir dar vieną įvartį, bet kamuolį nuo vartų linijos išmušė vienas iš „Sūduvos“ žaidėjų.

Problemos sūduviečiams tuo nesibaigė - antrojo kėlinio pradžioje marijampoliečiams teko pakeisti susižeidusį vartų sargą Giedrių Zenkevičių.

Kauniečiai 60-ąją mačo minutę savo varžovus pastarieji nubaudė dar kartelį – kamuolį į vartų tinklą galva nukreipė Lutumba Pitah. 74-ąją minutę prie pasižymėjusių sąrašo savo pavardę įsirašė ir Samuelis Odeoyibo, kuris įvartį pelnė po kampinio. Rungtynių pabaigoje savo žymę paliko ir Thompsonas Gavi, po kurio smūgio kamuolys skriejo į skersinį, o tuomet kirto vartų liniją.

Po šios triuškinančios pergalės „Hegelmann“ ekipa bent jau kol kas pakilo į penktą tunyro lentelės poziciją, o savo kraityje pastarieji turi 15 taškų. Marijampolės „Sūduva“ po dar vienos nesėkmės su 9 taškais išlieka aštuntoje „Optibet A lygos“ vietoje.

„Žaidėjai suprato, kad gali įmušti daug, todėl nesustojo. Mes turime 10 naujų futbolininkų, tad reikia laiko susižaisti. Anksčiau susikurdavome progų, bet nepasinaudodavome. Šį kartą puolime viskas sekėsi puikiai“, - sakė A. Skerla.

„Turėjome galimybių, bet neišpildėme, o jie išpildė. Po trijų įvarčių subyrėjome, esame jauna komanda“, - pripažino „Sūduvos“ vairininkas Dovydas Lastauskas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas

Edmundas portretas
Įdomu , ar mūsų komandoje žaidžia nors vienas lietuvis .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių