Quantcast

Tryliktasis turas Gargžduose: „Banga“ ir „Riteriai“ sužaidė lygiosiomis

  • Teksto dydis:

Gargždų „Bangos“ futbolininkai daugiau nei pusę rungtynių aikštėje turėjo vienu žaidėju daugiau, bet visiškai pasinaudoti šia kiekybine persvara Vakarų Lietuvos komandai nepavyko. Gargždiškiai namie 1:1 sužaidė su Vilniaus „Riteriais“.

Svečiai iš sostinės į priekį išsiveržė jau 5-ąją minutę, kai nesusikalbėjus „Bangos“ gynėjams ir vartininkui Ignui Driomovui įvartį pelnė Dominykas Barauskas.

Situacija pasikeitė po pusvalandžio – sužaidus 37 minutes Akselis Kalermo baudos aikštelėje nusitempė žemyn Karolį Urbaitį, o „Riteriams“ tekusi bausmė buvo dviguba – ne tik vienuolikos metrų smūgis, bet ir raudona kortelė legionieriui iš Suomijos.

Baudinį realizavo pats jį uždirbęs K.Urbaitis.

Nepaisant kiekybinio pranašumo, pergalės „Banga“ neiškovojo, nors vien per pridėtą antrojo kėlinio laiką turėjo kelias auksines progas, kai kamuolys trenkėsi į virpstą arba skriejo visai šalia vartų.

„Riteriai“ šiose rungtynėse žaidė jau be vos prieš savaitę paskirto vyriausiojo trenerio Janušo Niedzviedzo, kuris, anot oficialaus pranešimo, „dėl asmeninių bei administracinių aplinkybių buvo priverstas sugrįžti į savo gimtąją šalį“.

Įdomu tai, kad vos daugiau nei prieš savaitę „Banga“ taip pat nepasinaudojo kiekybiniu pranašumu, kai vienu metu prieš Marijampolės „Sūduvą“ turėjo net trimis žaidėjais daugiau, tačiau rungtynės vis tiek baigėsi lygiosiomis 0:0.

„Banga“ ir „Riteriai“ lygiosiomis 1:1 sužaidė jau antrą kartą šį sezoną – taip baigėsi ir ankstesnė šių komandų akistata Gargžduose. Vilniuje birželio pradžioje pergalę 1:0 iškovojo svečiai.

Su 14 taškų „Banga“ išlieka A lygos ketvirtoje vietoje, o „Riteriai“ turi tik 6 taškus ir po 13 turų rikiuojasi paskutiniai šešti.

Likusios 13-ojo turo rungtynės bus sužaistos sekmadienį – „Sūduva“ namuose priims „Panevėžį“, o Vilniaus „Žalgiris“ savo stadione kausis su „Kauno Žalgiriu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių