Quantcast

Taurės finalo išvakarėse – atvirų durų diena stadione ir šventinio filmo premjera

  • Teksto dydis:

Ateinantis savaitgalis Lietuvos futbolui bus šventinis – sekmadienį laukia istorinis Hegelmann LFF taurės finalas naujame Dariaus ir Girėno stadione, tačiau šventė sirgaliams prasidės jau diena anksčiau.

Į sekmadienio rungtynes bei šventinį koncertą jau iššluoti beveik visi bilietai, tačiau tie, kurie jų įsigyti nespėjo, stadione apsilankyti turės kitą galimybę.

Šeštadienį, dieną prieš rungtynes, stadione bus organizuojama atvirų durų diena, kurios metu bus galima patekti į vieną iš stadiono sektorių bei pamatyti stadioną ir pasiruošimo renginiui užkulisius iš arti.

Atvirų durų diena veiks nuo 12 iki 16 val., o jos metu, maždaug kas valandą, numatomos tam tikros ekskursijos, kurių metu bus galima pamatyti daugiau stadiono erdvių.

Patekimas į stadioną bus galimas tik per C įėjimą, nuo Kauno sporto halės pusės, tuo tarpu ekskursijos numatomos 13, 14 ir 15 val. Atskira registracija patekimui į stadioną numatytu metu (tarp 12 ir 16 val.) nėra reikalinga.

Šventinė programa tęsis ir šeštadienio vakarą. Kauno sporto halėje (Perkūno al. 5, Kaunas) įvyks filmo, skirto legendiniam Lietuvos treneriui, premjera – „Futbolo filosofas. Benjamino Zelkevičiaus kelias“. Filmo režisierius – Rimvydas Čekavičius.

Į šią premjerą bei šventinį seansą yra kviečiami ir futbolo sirgaliai. Seanso pradžia – 18 val., durys atsidaro 17 val.

Patekimas – nemokamas, norintiems patekti į renginį tereikia atsiimti nemokamus kvietimus paspaudus šią nuorodą. Vietų skaičius renginyje – labai ribotas, tad raginama nedelsti.

O sekmadienį laukia šventinio savaitgalio finišas – Hegelmann LFF taurės finalinės rungtynės tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Kauno rajono „Hegelmann“ ekipų. Šventinio renginio startas – 17 val., durys atidaromos 15.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ina

ina portretas
Pilnai sutinku su Jūsų nuomone. Norėčiau kad ir ateinančioje kadencijoje miesto metu išliktų M. Matijošaitis.

Deivis

Deivis portretas
Galvojau nerašysiu, bet paskaites jūsų nesamones negaliu nepasakyti, jeigu esate kauniečiai ir nesuprantate ką isigijo miestas, koks traukos centras yra vienintelis pabaltijo regione, kokios pastangos investuotos i statybas ir visus leidimus, kokio lygio yra stadionas ir koks visas kompleksas sudarys kauno sporto industrija ,čia matau tik viena jusu argimenta - tai vieno žmogaus juodinima kuris sugebejo miesta prikelti iš numirusiu ir per 10 metu aplenkti sostine negrižtamai, turit didžiuotis kad gyvenam Kaune !

Anonimas

Anonimas portretas
norejau prisijungti prie reklamuotos ekskursijos,bet apsaugininkai viska sugadino.Ju nurodymais patikejes islaukiau 1,5val.irlikau nieko nepeses.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių