Quantcast

Sunkią traumą išsigydžiusiam V. Slavickui leista grįžti į aikštę

  • Teksto dydis:

Marijampolės „Sūduvos“ gynėjui Vaidui Slavickui medikai leido treniruotis visa jėga ir žaisti rungtynes.

33 metų kairiojo krašto gynėjas negalėjo žaisti nuo 2019-ųjų liepos vidurio, kai per Čempionų lygos rungtynes patyrė sunkią traumą.

Trumpam į aikštę marijampolietis žengė lapkričio 9-ąją, kai „Sūduva“ per rungtynes su „Kauno Žalgiriu“ užsitikrino Lietuvos čempionės titulą. Tačiau tai buvo tik simbolinis sugrįžimas, žaisti kontaktinį futbolą V. Slavickui medikai dar draudė.

Dabar gynėjas jau yra visiškai pasirengęs grįžti į didįjį futbolą, o pirmuoju rimtu jėgų patikrinimu gali tapti „Sūduvos“ kontrolinės rungtynės su „Ufa“ vasario 5-ąją. Šis mačas trečiadienį prasidės 17 val.

„Su komanda treniruojuosi nuo sausio 13 dienos, bet iš pradžių dar stipriai saugojausi. Tuomet gydytojas neleido dalyvauti dvikovose, o dabar jau kišu koją visur, esu ir gavęs per ją. Tokiais atvejais iš karto pagalvoju, kad būtent per tą koją gavau smūgį, bet viskas gerai, jokių pasekmių nebūna“, – sakė V. Slavickas.

Lietuvos čempionai Kipre stovyklaus 2 savaites. Per tą laiką bus sužaistos dar dvejos kontrolinės rungtynės su Česke Budejovicų „Dynamo“ (Čekija) ir Jerevano „Ararat“ (Armėnija). Į Lietuvą „Sūduva“ grįš vasario 14-ąją.

Paskutinės kontrolinės rungtynės vyks vasario 22-ąją vėl Marijampolės „Hikvision“ futbolo arenos manieže – tuomet 15 val. prasidės mačas su Gardino „Neman“ (Baltarusija).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių