Quantcast

„Sūduvos“ strategas trečią kartą tapo geriausiu A lygos mėnesio treneriu

Marijampolės „Sūduvos“ vairininkas Vladimiras Čeburinas trečią sykį susižėrė geriausio Lietuvos futbolo A lygos mėnesio trenerio laurus.

Lietuvos čempionų klubo stratego kariauna per 10 rungtynių rugsėjo ir spalio mėnesiais iškovojo septynias pergales, du mačus baigė lygiosiomis ir kartą pralaimėjo.

Svarbi pergalių serija leido „Sūduvai“ sunkiu metu nepalūžti ir šiek tiek atitrūkti nuo Vilniaus „Žalgirio“. Tiesa, po lygiųjų su „Kauno Žalgiriu“ abi pirmaujančias komandas šiuo metu skiria trys taškai.

Marijampolės klubas 5:0 nugalėjo „Palangą“ ir 5:2 - Klaipėdos „Atlantą“, taip pat 2:1 palaužė „Trakus“, Kauno „Stumbrą“ bei „Jonavą“. Ketvirto rato pabaigoje 1:0 buvo įveiktas „Kauno Žalgiris“ ir 30-ajame ture identišku rezultatu įveikti „Trakai“. „Sūduva“ sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Trakais“ ir 1:1 su „Kauno Žalgiriu“ bei išvykoje 0:1 nusileido „Žalgiriui“.

V. Čeburinas panašaus pripažinimo buvo sulaukęs kovo ir balandžio mėnesiais. Specialistas iš Kazachstano šiame sezone geriausiu mėnesio treneriu buvo pripažintas tris kartus.

Po kartą laurus susižėrė Valdas Urbonas, Aurelijus Skarbalius bei Mariano Barreto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių