Quantcast

„Sūduvos“ naujokas D. Pušičius: mano tikslas – daug žaisti ir tapti čempionu

Prie Lietuvos futbolo čempionės Marijampolės „Sūduvos“ prisijungęs kroatas Domagojus Pušičius teigia, kad Sūduvos krašte pirmiausia nori tapti šalies čempionu.

Gerai žinomuose gimtinės klubuose „Osijek“ bei „Rijeka“ ir Šveicarijos „Lugano“ ekipoje rungtyniavęs 27-erių metų saugas „Sūduvos“ gerbėjams buvo pristatytas per rungtynių su „Palanga“ pertrauką, tada klubo prezidentas Vidmantas Murauskas futbolininkui įteikė jo naujuosius 25 numeriu pažymėtus marškinėlius.

„Vieną dieną man paskambino agentas ir paklausė, ar mane domintų galimybė žaisti „Sūduvoje“? Žinojau, kad ši komanda žaidė Europos lygos atrankos atkrentamajame etape, kad čia yra keletas kroatų, sulaukiau tik gerų atsiliepimų apie klubą ir nusprendžiau čia atvykti“, – taip savo atsiradimo Lietuvoje istoriją apibūdino D. Pušičius.

Puška bičiulių ir aistruolių vadinamas futbolininkas sakė, kad prieš atvykdamas į Marijampolę kalbėjosi su „Sūduvos“ vartininku Ivanu Kardumu.

„Kalbėjausi su Ivanu Kardumu, su juo man yra tekę žaisti kartu Osijeke. Jo atsiliepimai apie „Sūduvą“ buvo tik geri, jis sakė, kad klubas yra ambicingas ir siekia trečią kartą tapti čempionu. Man tokie tikslai patinka“, – teigė kroatas.

Žaidžiančios „Sūduvos“ saugas anksčiau nebuvo matęs, tačiau žinojo visus Europoje plačiai nuskambėjusius rezultatus.

„Žinojau, kad „Sūduva“ įveikė Nikosijos APOEL, kaip jau sekėsi žaisti su kitais garsiais klubais. Tai rodo aukštą komandos lygį. Pats tikiuosi Lietuvoje žaisti tiek daug, kiek tik įmanoma, ir laimėti čempiono titulą“, – savo tikslus įvardino „Sūduvos“ naujokas.

„Sūduva“ artimiausias rungtynes žais šeštadienį 19 val. namie su „Panevėžiu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių