Quantcast

„Stumbro“ kapitonas pirmą kartą pakviestas į nacionalinę rinktinę

  • Teksto dydis:

Kauno „Stumbro“ kapitonas Rimvydas Sadauskas sulaukė didžiausio pripažinimo, kokio gali sulaukti futbolininkas.

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės naujasis strategas Valdas Urbonas įvertino, 22 metų vidurio gynėjo iš Kauno, žaidimą per pirmuosius A lygos turus. Rimvydas pirmą kartą buvo pakviestas į nacionalinę vyrų futbolo rinktinę.

„Jausmai šilti, geriausi kokie gali būti, čia buvo mano svajonė ir jos siekiau ir pagaliau atėjo ta diena kai gavau kvietimą į Lietuvos nacionalinę futbolo rinktinę, tai labai smagu“, – su fcstumbras.lt savo įspūdžiais pasidalijo ekipos kapitonas.

Apie kvietimą į rinktinę sužinojau iš vyriausiojo trenerio Valdo Urbono, kuris man paskambino ir teiravosi kaip sekasi ir minėjo, jog stebėjo pirmąsias dvi „Stumbro“ rungtynės A lygoje. Treneriui papasakojau, jog sezonui teko ruoštis ne tik su komanda, bet ir sportuoti individualiai, todėl šiuo metu esu pasiruošęs žaisti pilna jėga“, – kalbėjo R. Sadauskas.

Šiuo metu A lygoje Kauno „Stumbras“ išlieka vienintelė komanda nepraleidusi įvarčio. R. Sadauskas neneigė fakto, kad jo kvietimą į rinktinę galėjo įtakoti geri komandos rezultatai sezono pradžioje, bet už tai jis dėkojo visiems ekipos draugams ir treneriams.

„Sutinku, jog šiuo metu „Stumbras“ demonstruoja tikrai neblogą gynybą ir prie to prisidėjo visi. Dėkingas komandai ir treneriams, kurie leidžia man tobulėti ir būti pastebėtam.

Žinoma noras debiutuoti visada yra. Būtent tam ir važiuoji, kad kuo geriau pasirodyti ir gauti šansą užsivilkti rinktinės marškinėlius. Viską spręs treneriai, jų personalas naujas, todėl stovyklos metu reikės įrodyti savo vertę“, – kalbėjo R. Sadauskas.

R. Sadauskas tapo pirmuoju lietuviu Kauno „Stumbro“ klubo istorijoje, kuris buvo pakviestas į Lietuvos nacionalinę rinktinę. Paklaustas ar šis faktas jam pridės papildomos motyvacijos, kapitonas teigė, jog pats pakvietimas į rinktinę yra didžiausia motyvacija, kokios gali trokšti žaidėjas.

„Manau, jog tai pridės papildomos motyvacijos, visgi kažką pasiekei to, ko „Stumbro“ klube niekas nebuvo padaręs, tai suteikia stimulo judėti į priekį ir siekti dar daugiau. Aišku, būti pakviestam į Lietuvos nacionalinę vyrų rinktinę yra pati didžiausia motyvacija kokia gali būti“, – sakė „Stumbro“ gynybos ramstis.

Į Vokietiją gynėjas išskris kovo 18 dieną, kur keturias dienas ruošis Europos čempionato atrankos rungtynėms su Liuksemburgu, o vėliau ir kontroliniam mačui prieš Azerbaidžaną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių