Quantcast

Stadionuose užvirs Vakarų zonos komandų kovos

Savaitgalį prasidėsiančiose Lietuvos futbolo 2-osios lygos Vakarų zonos pirmenybėse rungtyniauti pradės dešimt vienuolikių.

Po trijų metų pertraukos čempionate dalyvaus komandos iš Klaipėdos. Šiame sezone uostamiesčiui atstovaus net dvi komandos – „Atlantas B“ ir „Koralas“. Abi jos geidė žaisti aukštesnėje – 1-oje lygoje, tačiau jų norams išsipildyti sutrukdė Lietuvos futbolo federacija, nusprendusi, kad savo jėgą klaipėdiečiui iš pradžių tegul parodo tarp silpnesnių ekipų.

Lygoje rungtyniaus dar keturios pernai nežaidusios komandos – Pakruojo „Pakruojis“, Radviliškio „Radviliškis“, Telšių „Mastis B“ ir Plungės „Babrungas“.

Dėl aukštų vietų kovos ir lygos senbuviai – Šiaulių „Juventa-99“, Biržų „Širvėna“, Gargždų „Pramogos-Ąžuolas“ ir Akmenės „Akmenės cementas“.

Pirmosios pirmenybių rungtynės bus sužaistos Telšiuose. Šeštadienį 12 val. „Džiugo“ dubleriai susitiks su praėjusio sezono prizininkais – Akmenės futbolininkais.

Vėliau „Širvėna“ priims „Radviliškį“, „Pakruojis“ – „Atlanto“ dublerius, gargždiškiai – „Babrungą“, o „Koralas“ – „Juventą-99“.

Čempionatas vyks dviem ratais.

Praėjusiais metais auksą iškovojo „Širvėna“, sidabrą – „Pramogos-Ąžuolas“, bronzą – „Akmenės cementas“.


Šiame straipsnyje: furbolasrungtynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių