Quantcast

Šiauliuose - apmaudi „Kauno Žalgirio“ nesėkmė

"Kauno Žalgirio" futbolininkams nepavyko priartėti prie "Optibet A lygos" lyderių. Kauniečiai Lietuvos pirmenybių 11-ajame ture išvykoje 0:1 nusileido antroje vietoje žengiančiai "Šiaulių" komandai.

"Laimėjome prieš labai stiprią komandą. Su tuo sveikinu visą mūsų gerbėjų armija, kuri buvo mūsų 12-as žaidėjas", - triumfavo Mindaugas Čepas.

Jo vadovaujami šiauliečiai aktyviai pradėjo rungtynes, bet antroje pirmojo kėlinio pusėje aikštėje įsivyravo ramybė. Po pertraukos, 53-ąją min. „Šiauliai“ surengė įvarčiu pasibaigusį išpuolį – Gabrielius Micevičius pasiuntė aštrų perdavimą iš dešiniojo krašto, o kamuolį į vartus nukreipė ukrainietis O. Ščebetunas.

Po pelnyto įvarčio FA „Šiauliai“ ir toliau ieškojo progų kontratakose, o žalgirietis Antonas Fase tolimu smūgiu patikrino Luko Paukštės budrumą. 79-oji minutė virto pavojumi prie šiauliečių vartų – po Grato Sirgėdo pavojingo smūgio standartinės situacijos metus aikštės šeimininkus gelbėjo vartininkas.

Per likusį laiką Roko Garasto auklėtiniai dar bandė šturmuoti varžovų vartus, tačiau išlyginamojo įvarčio pasiekti nesugebėjo.

Po šios pergalės FA „Šiauliai“ su 24 taškais lieka antroje turnyro lentelės vietoje, o ir toliau banguotai žaidžiantys žalgiriečiai su 18 taškų – ketvirti.

"Gerai išanalizavome kauniečius, vis rasdavome kelių prie jų vartų. Gynyboje buvome per daug prisispaudę prie savo vartų, bet po pertraukos mūsų žaidimas paaštrėjo. Po įvarčio nurodėme neprisispausti prie savų vartų, o atakuoti varžovus", - sakė M. Čepas.

"Jau pirmajame kėlinyje oponentams davėme per daug laisvės, erdvės, sekundžių. Patys nesukūrėme momentų, neįbėgome ten, kur reikia, neperdavėme kamuolio, kai reikia. O įvartis viską nulėmė. Taip jau būna žaidžiant su "Šiauliais". Žinoma, vienas realizuotas momentas būtų viską pakeitęs, - aiškino R. Garastas.


Šiame straipsnyje: Kauno ŽalgirisA lygaŠiauliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

TO DIRMEIKIS

TO DIRMEIKIS portretas
eik majoneza varyti,nes nei trenerirs geras,nei spekuliantas,kad galetum kazka apie futbola kalbeti,tik su zalgiriu bus bedu,nes prezidentas ,kaip ir jo uosvis nieko apie futbola,tad zagiris eis dabar zemyn,ne taip ,kaip su roku...

Dirmeikis

Dirmeikis portretas
Sveikinu "Šiaulius" kur dauguma žaidėjų - Lietuvoje užaugę. Kauno "Žalgiris" beprasmė komanda - vietinių beveik nėra, komanda išlaikoma savivaldybės pinigais, rezultatai apgailėtini.

Jau

Jau portretas
vien tas žodis "Žalgiris" ---prakeiksmas . Vieni pralaimėjimai kur tik žalgiris.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių