Quantcast

„Šiaulių“ futbolininkai svečiuose įveikė „Sūduvos“ komandą

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą sužaistos antrosios 12-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynės tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir FA „Šiaulių“ ekipų, kuriose užtikrintą pergalę šventė svečiai.

Mindaugo Čepo vadovaujama kariauna jau pirmoje rungtynių pusėje dėjo tvirtą žingsnį link pergalės, galutinis rungtynių rezultatas - 2:0 (1:0).

Pirmasis rungtynių įvartis krito jau 14-ąją rungtynių minutę, kai po puikaus Egidijaus Vaitkūno perdavimo kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Jevgenas Jefremovas.

19 mačo minutę savo vartus po šiauliečių smūgio iš toli  apgynė Vilius Stebrys, tačiau vos po kelių epizodų krito antrasis rungtynių įvartis – marijampoliečių vartų sargas atrėmė Danieliaus Romanovskio smūgį, bet kamuolys atšoko  Eligijui Jankauskui į kojas, o pastarasis be didelių vargų pelnė antrąjį savo ekipos įvartį šios dienos susitikime.

Kėliniui einant į pabaigą kamuolio iš komandos draugo sulaukęs O. Ščebetunas lengvai suklaidino Augustą Dubicką, tačiau šūvis į vartus buvo gana silpnas.

54-ąją dvikovos minutę O. Ščebetunas persvarą galėjo padidinti, bet tam kelią užkirto gerai situaciją perskaitęs V. Stebrys.

Po kelių epizodų Ibrahimas Olaosebikanas atliko smūgį iš toli, tačiau kamuolys praskriejo virš vartų ir Luko Paukštės ginamiems vartams problemų nesukėlė. Vos po poros minučių prie savų vartų klydę svečiai galėjo prisižaisti, bet komandą dar sykį išgelbėjo vartų sargas.

81-ąją rungtynių minutę po gero komandos draugo perdavimo į baudos aikštelę smūgį galva atliko Tautvydas Burdzilauskas, bet meistriškumą ir vėl demonstravo Saulės miesto vartų sargas. Netrukus Linas Zingertas šovė iš toli, tačiau L. Paukštė savo vartus apgynė dar kartą.

Po šios pergalės Saulės miesto atstovai su 27 taškais ir toliau rikiuojasi antri, savo ruožtu iš duobės niekaip neišlipantys sūduviečiai su iškovotais 9 taškais lieka aštuntoje „Optibet A lygos“ pozicijoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių