Quantcast

Serbijos aukcione parduodamas futbolo žvaigždės C. Ronaldo kapitono raištis

Portugalijos futbolo rinktinės kapitono Cristiano Ronaldo (Krištianu Ronaldu) kapitono raištis, kurį žaidėjas numetė ant žemės, teisėjams neįskaičius pergalingu galėjusio tapti jo įvarčio per Pasaulio futbolo čempionato atrankos varžybas su Serbija, antradienį buvo pateiktas parduoti viename interneto aukcione.

Viena labdaros organizacija, mėginanti surinkti pinigų šešių mėnesių berniukui serbui, kuriam dėl stuburo raumenų atrofijos reikalinga operacija, gavo šį raištį iš stadiono darbuotojo, pasiėmusio jį po šeštadienį Belgrade vykusių rungtynių, pasibaigusių rezultatu 2:2.

Pasak organizacijos, mėlynas raištis su raide „C“ bus parduodama tris dienas truksiančiose interneto varžytynėse.

C. Ronaldo paliko aikštę prieš nuskambant paskutiniam švilpukui, teisėjams neįskaičius per papildomą laiką jo pelnyto įvarčio. Italų klubo „Juventus“ žaidėjas paleido kamuolį virš vartininko serbo ir sviedinys, regis, kirto liniją, jo laiku nespėjus išmušti gynėjui.

Išeidamas tiesiai į persirengimo kambarį nesulaukęs varžybų pabaigos, C. Ronaldo piktai numetė kapitono raištį šalia užribio linijos.

Portugalijos futbolo žvaigždė sulaukė kritikos dėl savo veiksmų, o FIFA, kaip manoma, galėtų C. Ronaldo už tai nubausti, jei futbolo kontroliuojanti institucija pripažins jo reakciją užgauliu ar agresyviu elgesiu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių