Quantcast

Salės futbolui diriguos teisėjas

Lietuvos salės futbolas išgyvena permainas. Šalies A lygos pirmenybes rengiančios šalies salės futbolo asociacija turės naują vadovą. Juo tapo futbolo teisėjas Vytenis Kazlauskas. Kaunietis pareigas perims iš buvusio direktoriaus Remigijaus Daugėlos. Pastarasis pranešė atsistatydinantis.

Apie tokį savo sprendimą R.Daugėla pirmadienį informavo asociacijos valdybą, generalinį sekretorių bei Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vykdomąjį komitetą. Permainos įvyko oficialiai dar nepaskelbus salės futbolo lygos čempionato finišo, o iki pasaulio čempionato Lietuvoje starto likus mažiau nei pusmečiui. Įdomu, jog V.Kazlauskas tęsia ir didžiojo futbolo teisėjo karjerą. Šiemet jis dirbo teisėjo asistentu A lygos pirmojo turo mače Marijampolėje tarp vietos „Sūduvos“ ir Gargždų „Bangos“.

Savo ruožtu, planetos pirmenybėms besirengianti Lietuvos rinktinė jau ateinantį mėnesį turėjo laikyti svarbų egzaminą – stoti į Euro 2020 atkrintamąsias varžybas. Tačiau, atsižvelgus į naujausius įvykius, susijusius su plintančio koronaviruso grėsme, nuspręsta varžybas perkelti.

Siekdami apsaugoti žaidėjų ir personalo sveikatą bei gerbdami salės futbolo sirgalius, Lietuvos bei Juodkalnijos atstovai nusprendė nerizikuoti ir palaukti, kol viruso keliamos grėsmės sumažės.

Šiuo metu antro etapo varžybas planuojama žaisti lapkričio mėnesį.

Antrajame etape taip pat susikaus: Turkija – Graikija, San Marinas – Danija, Izraelis – Kipras, Šveicarija – Vokietija, Anglija – Šiaurės Makedonija, Bulgarija – Armėnija. Nugalėtojai pateks į pagrindinį atrankos etapą.


Šiame straipsnyje: LSFASalės futbolasKazlauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių