Quantcast

„Riterių“ kapitonas V. Borovskis: skaičiuojame dienas, kada žaisime kitas rungtynes

Lietuvos futbolo A lygos bronzos medalių laimėtojai Vilniaus „Riteriai“ paskutines oficialias rungtynes sužaidė rugpjūčio 23 dieną, vėliau treneriai jiems davė kelias dienas poilsio, praėjusį savaitgalį sužaidė kontrolines rungtynes Gardine, o į A lygą grįš šeštadienį į dvikovą su Vilniaus „Žalgiriu“.

„Iš pradžių norėjosi poilsio, bet dabar skaičiuojame dienas, kada žaisime kitas rungtynes. Šiemet tai jau antras kartas, kai beveik mėnesį esame be oficialių rungtynių. Aišku, gerai bent jau tai, kad klubo vadovai sutarė draugišką susitikimą su „Neman“. Nors tuomet žaidėme be dalies pagrindinių žaidėjų, bet tie, kurie žaidė, noro demonstravo ypač daug. Tai tik rodo, kaip visi buvome išsiilgę futbolo. Neabejoju, kad noru rungtynėse su „Žalgiriu“ varžovams tikrai nenusileisime“, – pasakojo komandos kapitonas Valdemaras Borovskis.

Tokia ilga pauzė be rungtynių susidarė dėl „Stumbro“ pasitraukimo, Marijampolės „Sūduvos“ žygio Europoje ir rinktinių pertraukos.

„Visada yra ir teigiamos, ir neigiamos pusės. Žiūrint į pozityvą, tai reikia nepamiršti, kad pas mus keitėsi treneris, todėl dabartiniu atveju jis turi gražaus laiko sustyguoti mūsų žaidimą taip, kaip jis nori. Galime prisiminti, kad prieš tą pauzę, mums siaubingai nesisekė realizuoti savo sukurtų progų, todėl aišku, kad dalis treniruočių yra skiriama progų realizacijai gerinti“, – kalbėjo V. Borovskis.

Į rinktines buvo iškviesti net aštuoni futbolininkai, kurie šį ketvirtadienį jau dalyvavo treniruotėje. Nedalyvavo tik Rokas Filipavičius, kuriam dėl traumos sezonas jau baigtas.

„Ne man spręsti, treneriai geriau mato, bet faktas, kad be tokio būrio žaidėjų, treniruotės nėra visavertės. Kita vertus, turime daugiau kaip savaitę pasiruošti tam, kad prieš „Žalgirį“ demonstruotumėm geriausią sportinę formą“, – sakė V. Borovskis.

Po rungtynių su „Žalgiriu“ rugsėjo mėnesį „Riterių“ dar laukia išvyka į Palangą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių