Quantcast

Prie „Kauno Žalgirio“ trenerių štabo jungiasi P. Ragauskas

  • Teksto dydis:

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas prieš ketvirtojo „Optibet A lygos“ turo rungtynes su „Panevėžiu“ sulaukė papildymo trenerių štabe.

Komandos fizinio rengimo treneriu nuo šiol dirbs nemažą patirtį jau spėjęs sukaupti Paulius Ragauskas.

32-ejų metų specialistas nuo 2019-ųjų darbavosi užsienyje – kaunietis rūpinosi įvairių Indijos futbolo klubų žaidėjų fiziniu pasirengimu.

Anksčiau „Jonavos“ ir „Riterių“ klubuose dirbęs P.Ragauskas 2019-aisiais išvyko į Indiją ir prisijungė prie „Mohun Bagan“ ekipos, o vėliau taip pat dirbo Keralos „Blasters”, Pandžabo „RoundGlass“ ir „Diamond Harbour“ komandose.

Paskutine specialisto stotele prieš sugrįžtant į Lietuvą tapo Kolkatos „Mohammedan“ klubas iš antrosios Indijos lygos.

„Iki pirmų rungtynių nėra daug laiko, tad pradžioje pagrindinis tikslas yra susipažinti su esama situacija ir pratęsti jau pradėtus darbus. Daugiau laiko turėsime jau per rinktinių pertrauką, įsivertinsime ko trūksta žaidėjams ir galėsime įvesti naujus dalykus“, – Žalgiris.lt sakė naujasis komandos fizinio rengimo treneris.

„Lietuvoje dirbau prieš ketverius metus ir matau, kad organizacijoje pasikeitė daug kas. Atsirado sąlygos ir infrastruktūra, pakilo žaidėjų meistriškumo lygis, trenerių štabo profesionalumas. Klube yra investuojama į personalo kompetencijas, į pačius žmones, jiems sudaromos visos galimybės augti ir tobulėti. Dirbdamas Lietuvoje anksčiau negalvojau, kad viskas į priekį gali eiti tokiais dideliais žingsniais“, – sakė P.Ragauskas.

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas už darbą taip pat dėkoja laikinai fizinio rengimo trenerio pareigas ėjusiam Donatui Januševičiui, kurį P.Ragauskas ir pakeis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

roby

roby portretas
Na dabar tai Zalgiris uzlos ,įvarčiai pasipils kaip rudens lietus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių