Quantcast

Po sutriuškinimo skriejo kritikos strėlės teisėjams

Marijampolės „Sūduvos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ akistatos ne vienerius metus keldavo didelę intrigą, tačiau pastarasis susidūrimas „Optibet“ A lygoje baigėsi visišku suvalkiečių sutriuškinimu. „Tai mano atsakomybė. Nesu treneris, kuris ieško pasiteisinimų“, - dėstė Marijampolės ekipos vairininkas Miguelis Moreira.

„Optibet A lygos“ lyderis Vilniaus „Žalgiris“ pasiekė triuškinamą pergalę – 17-ajame ture svečiuose net 5:0 (2:0) buvo sutriuškinta Marijampolės „Sūduva“.

Tai buvo pirmasis vyr. trenerio Miguelio Moreiros pralaimėjimas vadovaujant Marijampolės komandai.

Pirmasis įvartis krito po buvusio „Sūduvos“ futbolininko Nicolaso Gorobsovo galingo spyrio 37-ąją min. 41-ąją minutę šiurkščiai suklydus Tomui Švedkauskui, kamuolį į tuščius vartus pasiuntė kitas buvęs „Sūduvos“ žaidėjas Renanas Oliveira. Brazilas su 7 įvarčiais tapo rezultatyviausiu čempionato žaidėju.

64-ąją min. po keitimo aikštėje pasirodęs Francis Kyeremeh surado Fabieną Ourega, kuris taikliai smūgiavo galva. Tai nebuvo pabaiga: 80-ąją ir 85-ąją minutėmis F. Kyeremeh atliko formalumus bei džiaugėsi dubliu.

Šiose rungtynėse „Optibet A lygoje“ debiutavo žalgirietis Dimašas Kaškenas, šiemet Lietuvos čempionate pirmą kartą pasirodė ir puolėjas Meinardas Mikulėnas.

„Pralaimėjome ne tik mes, bet ir teisėjai. Įprastai nekalbu apie teisėjavimą, bet šiandien buvo liūdnas vaizdas. Pirmiausia, tas pats teisėjas negali teisėjauti tai pačiai komandai kelias rungtynes iš eilės. Antra, mes negavome dviejų 11 m baudinių, kurie turėjo būti paskirti mūsų naudai“, - aiškino M.Moreira.

Tiesa, portugalas pripažino, jog įvarčius lėmė jo žaidėjų individualios klaidos.

Svarbi „Žalgirio“ pergalė leido su 38 taškais labiau įsitvirtinti turnyro lentelės viršūnėje, sūduvečiai savo sąskaitoje turi 25 taškus.

"Abi komandos turėjo savo planų, bet kiekvienas parodėme ką sugebame", - reziumavo "Žalgirio" treneris Vladimiras Čeburinas.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisSūduvafutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

bielorusiski pinigeliai nuplauke, tai ir

bielorusiski pinigeliai nuplauke, tai ir  portretas
kazachu treneris persikele i sostine - suvalkai patvarkyti...pinigai atsispindi rezultatuose...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių