Quantcast

Dėl prarastų taškų - trenerio klausimai žaidėjams

„Įsivėlėme į chaosą ir praradome taškus, kurių negalėjome prarasti“, - piktinosi Rokas Garastas. „Kauno Žalgirio“ futbolininkai prarado svarbių taškų akistatoje su vienu A lygos autsaiderių Gargždų „Banga“.

„Optibet A lygos“ 17-asis turas kauniečiams kainavo du brangius taškus. Nedaug trūko, kad jie būtų praradę visus tris. Tik mačo pabaigoje išplėšę lygiąsias (1:1), žalgiriečiai nepasinaudojo proga pakilti į 5-ąją turnyro poziciją.

Nors dvikovoje iniciatyvą nuo pirmų minučių demonstravo šeimininkai, pirmieji į priekį išsiveržė Davido Afonso treniruojami gargždiškiai. 21 minutę baudos aikštelėje Robertas Vėževičius išprovokavo 11 m. baudos smūgį, o jį realizavo Shogo Yoshikawa.

Kauniečiai siekė išlyginti rezultatą ir to vos nepadarė Mohamedas Bahlouli. Legionierius 29 minutę galingu baudos šūviu pataikė į virpstą, o atšokusio kamuolio Edvinui Girdvainiui nepavyko nukreipti į vartus. Po kiek daugiau nei dešimties minučių M. Bahlouli analogišku smūgiu ir vėl sudrebino vartų konstrukciją.

Roko Garasto auklėtiniai spaudė svečius iki rungtynių pabaigos ir pastangos davė vaisių 89 minutę. Po pakelto kampinio Karolis Šilkaitis pataisė Martyno Dapkaus smūgiuotą kamuolį ir išplėšė lygiąsias savo komandai.

„Visas antras kėlinys buvo visiškas chaosas. Taip paleisti rungtynes…“, - stebėjosi R.Garastas.

„Momentų turėjome daug: virpstai, pavojingos progos, bet neįmušėme, - aiškino treneris. - Žinojome, kad gargždiškiai provokuos, šauks, bet vis tiek nesusitvarkėme“.

Po rungtynių „Kauno Žalgiris“ (25 tšk.) išliko šeštoje vietoje. „Banga“ (15 tšk.) rikiuojasi aštunta.

„Kauniečiai buvo favoritai, bet sugebėjome pasiekti tikslą. Sulaukėme savo progos ir ją realizavome, o vėliau drausmingai gynėmės. Aišku, karštyje trūko jėgų, bet išsivertėme su turimomis jėgomis“, - kalbėjo „Bangos“ vairininkas Davidas Afonso.


Šiame straipsnyje: A lygaKauno ŽalgirisBanga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių